eTV Dizi Oyuncuları (Karakterleri) Yarışması Yakında

Turkuazz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,234
Puanı
860
Merhaba,Yepyeni bir yarışma ile çok yakında karşınızda olacağız.Dizi oyuncuları adıyla Fav10 da yeni bir yarışma başlıyor.
Yarışma hakkında detaylı bilgiler şu şekilde olacaktır.
-Yarışmaya belirli sayıda katılım olunca yarışma başlayacak(bu sayıyı yarışma sunucusu kararlaştıracak)
-Yarışmacılar herhangi bir dizi karakterinden bir oyuncu seçip her hafta o karakterden sahne paylaşımı yapacak.
-Tercih edilecek oyuncunun uzun sezonlu bir diziden olması tavsiye edilir,çünkü birtek o karakterin sahneleri paylaşılabilir
-İlk hafta eleme olmayacaktır,final puanı olacaktır.(yarışmayı sunacak kişi istediğinde ilk hafta itibariyle elemeyi başlatabilir)
- Yarışmanın kaç hafta olacağına dair kararı yarışma sunucusu söyleyecektir..
Not:Yarışma sunucu kuralları değiştirip,ekleyebilir.

Yarışmacılar
  • @S.G.A.T. : Cevdet(Vatanım Sensin)
  • @vadikızı :Yavuz(Söz)
Juriler

Son düzenleme:
tamamdır yazarım yarışanları not ediyorum ama yarışmaya sunucu bulununca yarışma başlayacak:)

hazır etiketten alınca o şekilde oluyor ama etikete ekledim:)

Teşekkür ederim bende yarışırım inşallah daha karar vermedim ama söz dizisinden tolga sarıtaş karakteri yavuz komutan olurmu acaba ya

Teşekkür ederim bende yarışırım inşallah daha karar vermedim ama söz dizisinden tolga sarıtaş karakteri yavuz komutan olurmu acaba ya
istediğin dizinin oyuncusu olur.ama tercih ettiğin oyuncunun sahnelerinin fazla olmasına dikkat et,söz dizisi yayında olduğu için aslında iyi bir tercih olabilir:)

@S.G.A.T. listeye seni ekledim Ecevit(Suskunlar) dizisiyle istediğinde başkada tercih yapabilirsin:)

😉Sahneleri çok fazla var dizide o yüzden aklıma geldi hemen o zaman beni Yavuz ile yazabilirsin
ikinci yarışmacımızda sen oldun hayırlı olsun yazıyorum istediğinde başkada tercih yapabilirsin:)

@S.G.A.T. listeye seni ekledim Ecevit(Suskunlar) dizisiyle istediğinde başkada tercih yapabilirsin:)

ikinci yarışmacımızda sen oldun hayırlı olsun yazıyorum istediğinde başkada tercih yapabilirsin:)

:Dtamam kararsız değilim yinede düşünürüm değiştirmek istersem söylerim

Kaçak - Ertan. 2 sezonluk dizi gidebildiğimiz yere kadar gideriz derken aklıma şey geldi, ben foruma ara verecektim ya. 😕

Vermee katıl iştee:D:D