Ceceli'den Eleştirilere Kur'an'la Yanıt!

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,946
Puanı
1,061
Evliyken yasak aşk yaşadığı ortaya çıkan ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli`ye büyük tepki toplamıştı.Özellikle kendi "Cecelist" fan grubundan ağır hakarete varan eleştiriler alan sanatçı sosyal medyadan Kur`an`dan Bakara Suresinden bir ayet paylaştı.Şarkıcı paylaşıma "Cumanız Mübarek olsun" notu düştükten sonra yorumları kapattı.

BBBOdIN.jpg

BBBOnwA.png

Bu kadar dine önem veren bir insan olduğunu göstermeye çalışıyorsan neden evliyken başka insanlarla ilişki yaşarsınız? Bu tür insanlar dine en büyük darbeyi vuran kişilerdir.

İyi ki din,kitap var.Herşeyini dinle açıklayıp çözen insanlar için dini bu kadar sevmeleri,yaşamaları doğru olmasa da doğal:)

Kuran'da zina etmeyin aldatmayında diyor. Onları paylaşmanı bekliyorum.:)

Son düzenleme:
Ben de diyorum dini neden araya sokmadı bugüne kadar, gecikmişti. Gözümden çok düştü Mustafa Ceceli..

Kendini başka şekilde savunsaydın keşke biz hayranlarını üzdün yinede twiiterde senin için uğraşıyor hayranların..

Miami'den selam, mukabeleye devam din kardeşlerim. :A Gece de kopacağız. :Z:A:J@destere @Çiğdem- @xemrexxx @sokak sanati @denizz19 @Bully
aa görmemişim bu konuyu :F

birisi gider benim yaşımda kız evli acundan çocuk yapıp üzülüyorum insanların haline der birisi çıkar ceceli evliyken eşini aldatır sonrada kuran mesajlarıyla kendini mühalim gösterir bu ülke nereye gidiyor ayoll çok affedersiniz ama namussuzluk yapan insanlar kendini iyi görüp diğer insanları küçük görmeye basladılar bizdemi evli adamdan çocuk yapalım sizdemi karısınızı evliyken aldatın nereye gidiyoruz gerçekten 🙄🙄🙄 @mrt-06 @EFE UYSAL @Bully @sokak sanati

birisi gider benim yaşımda kız evli acundan çocuk yapıp üzülüyorum insanların haline der birisi çıkar ceceli evliyken eşini aldatır sonrada kuran mesajlarıyla kendini mühalim gösterir bu ülke nereye gidiyor ayoll çok affedersiniz ama namussuzluk yapan insanlar kendini iyi görüp diğer insanları küçük görmeye basladılar bizdemi evli adamdan çocuk yapalım sizdemi karısınızı evliyken aldatın nereye gidiyoruz gerçekten 🙄🙄🙄 @mrt-06 @EFE UYSAL @Bully @sokak sanati
Kim dininin açık açık bastıra bastıra söylüyorsa kaçacaksın canım bu kadar basit. En güzel örneklerini görüyoruz..

Ulan o kadar sevdik saydık övdük mest olduk olanlar akıl alır gibi değil.

Olayın iç yüzünü bilmeden görünenlere yorum yapılmaz bence evet yaptığı hata daha yeni boşanmıştı hemen bu olmamalıydı ama amerikada eğlenmiyor her zaman ramazan gittiği yer
orası

Ulan o kadar sevdik saydık övdük mest olduk olanlar akıl alır gibi değil.

Twiiterde yinede hayranları destek veriyor