Unutulmaz Adnan Bey Behlül'ü Çok Önceden Uyarmıştı! (Aşk-ı Memnu)

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,765
Puanı
1,061
Şok bir gerçek ortaya çıktı, araştırmacı gazeteciliğimle Aşkı Memnu'da ki sırları ortaya çıkardım, finalde Behlül ile Bihter'in yasak aşkını öğrenen Adnan Bey aslında Behlül'ü çok daha önceden, ilk bölümlerde şakayla karışık "oğlum o senin yengen yengen" diyerek uyarmıştı! İşte o sahne;

:FAlemsinn Atacan ya Ne kadar zaman geçerce geçsinn unutulmayacak bir dizi oldu ya:D

Böyle gazetecilik olmaz olsun. İyi bari Behlül ile Bihter'in araya yastık giren yatak sahnesini de detaylıca inceleyip önümüze gazetecilik diye koysaydın. Aslında o sahneyi incelemek kötü fikir değil. :A

Şok bir gerçek ortaya çıktı, araştırmacı gazeteciliğimle Aşkı Memnu'da ki sırları ortaya çıkardım, finalde Behlül ile Bihter'in yasak aşkını öğrenen Adnan Bey aslında Behlül'ü çok daha önceden, ilk bölümlerde şakayla karışık "oğlum o senin yengen yengen" diyerek uyarmıştı! İşte o sahne;

ama orda behlülü ciddiye aldığından değil velet olarak görüyor şaka yapıyor moruk :) bilse o veled ne haltlar yiyecek o zamandan bamyayı vururdu masaya :)

En az 10 kere bölümleri baştan izlemiştik ve bunu fark etmiştik. :A

Bu sahne benim de dikkatimi çekmişti ikinci kez izlediğimde. :D

Sen izliyor muydun :A senin gibi kalite standardına önem veren biri böylesine kimin eli kimin cebinde belli olmayan bir diziyi mi izliyordu :A
Cidden bu kadar kalitesiz olduğumu düşünmüyorsun değil mi? :A Hem zaten bu dizinin yayınlandığı zamanlarda ben agu agu deyip sütümü içiyordum. :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking