Riski göze aldın demekki![]()
Evet yorumlar kafamı karıştırdı aslında öncekini değiştirmeseydin diyen daha çok oldu ama nesye hayıırlısı olsun ya
Riski göze aldın demekki![]()
Sen ilk tercihini al bence herkesin zevki farklı çoğunluga uy.Evet yorumlar kafamı karıştırdı aslında öncekini değiştirmeseydin diyen daha çok oldu ama nesye hayıırlısı olsun ya![]()
Sen ilk tercihini al bence herkesin zevki farklı çoğunluga uy.![]()
Oylama başladı knkSen ilk tercihini al bence herkesin zevki farklı çoğunluga uy.![]()
Dosiye göndermiştim ben.Lütfen oy göndermeyenler oy göndersin 😉
@sokak sanati @destere @MasacRE- @turkuazz @xemrexxx @Çiğdem- @Tolstoyevski @EFE UYSAL @mrt-06 @mesmeso61 @ozmoturk @OzaN @MEnes @Bully @Forumdash @Harunnn60 @Billy Kane @tolgab
@Dosi seni çok özledimm iyisinidir inşallah![]()
ben anlamam kendi düşen ağlamaz derlerValla bende Got ile geliyordum hazırdı ama yetiştiremedim umarım bununla güzel puanlar
alırım
İlk sezondu sanırım atacanda billy kane kötü bu değiş dediler ben değiştirdim
Değiştirmekle hatamı ettim yani![]()
boşuna yapmışsın ben çoktaan yolladımToplu etiket yapıyorum yollayanlar üstüne almasınlar Dosi'nin yardımcısı olarak bu görev bana ait bugün
@vadikızı @sokak sanati @destere @MasacRE- @turkuazz @xemrexxx @Çiğdem- @Tolstoyevski @EFE UYSAL @mrt-06 @mesmeso61 @ozmoturk @OzaN @MEnes @Bully @Forumdash @Harunnn60 @Billy Kane @tolgab
Jenerikleri ilk mesajda bulabilir ve oylarınızı Dosi'ye özel mesaj yoluyla atabilirsiniz. İlginize teşekkürler![]()
Sen hangi ara benim yardimcim oldunki ?Toplu etiket yapıyorum yollayanlar üstüne almasınlar Dosi'nin yardımcısı olarak bu görev bana ait bugün
@vadikızı @sokak sanati @destere @MasacRE- @turkuazz @xemrexxx @Çiğdem- @Tolstoyevski @EFE UYSAL @mrt-06 @mesmeso61 @ozmoturk @OzaN @MEnes @Bully @Forumdash @Harunnn60 @Billy Kane @tolgab
Jenerikleri ilk mesajda bulabilir ve oylarınızı Dosi'ye özel mesaj yoluyla atabilirsiniz. İlginize teşekkürler![]()
niye özelimizi herkese acikliyorsunboşuna yapmışsın ben çoktaan yolladımhatta yolladığım puanları dosi beğenmedi saçsaça birbirimize giriştik gece gece
![]()
Ben kara gün dostuyum gelemediğini anladım dedim etiket yapayımSen hangi ara benim yardimcin oldunki ?
bir keresinde isim dustu dedim resmi ayarlayamiyorum yap sende dedin tabletteyim ve sonra kendi isimi kendim halettim
ama tabi etiketi yaptigin icin tesekkurlersen ve @vadikızı herzamanki gibi arkadasliginizi gösterdiniz
canlarim benim
cansin 😉Ben kara gün dostuyum gelemediğini anladım dedim etiket yapayım![]()
90.000 olmussun az ceneni tutaydina beni bekleseydin 😡 100 mesajin kalmisti hemen bir gunde yaziverdin .Sen de![]()
Sana daha iyilerini şaklıyorum 95 binler ve 100 binler sende90.000 olmussun az ceneni tutaydina beni bekleseydin 😡 100 mesajin kalmisti hemen bir gunde yaziverdin .
bununla son iki kulübe girislerin yokluguma denk geliyor
bakalim varmiyim ozaman . neyse nasip ama ben saniyesinde acardim konunu. Gecenkide gec acilmisti.Sana daha iyilerini şaklıyorum 95 binler ve 100 binler sende![]()
Benle limoni olamazsın tatlı tatlı geçinirizbakalim varmiyim ozaman . neyse nasip ama ben saniyesinde acardim konunu. Gecenkide gec acilmisti.
Yada acmasam daha iyi.Kime konu actiysam hafif yada sittetli limoni oldum hepsiyleSenle hic olmadi darginlik, Nazar degmesin bari
![]()
Sen hangi ara benim yardimcim oldunki ?
bir keresinde isim dustu dedim resmi ayarlayamiyorum yap sende dedin tabletteyim ve sonra kendi isimi kendim halettim
ama tabi etiketi yaptigin icin tesekkurlersen ve @vadikızı herzamanki gibi arkadasliginizi gösterdiniz
canlarim benim
niye özelimizi herkese acikliyorsun![]()
Benle limoni olamazsın tatlı tatlı geçiniriz![]()