En İyi Ben Seçerim - Yabancı Dizi Jenerikleri

Valla bende Got ile geliyordum hazırdı ama yetiştiremedim umarım bununla güzel puanlar
alırım:D

İlk sezondu sanırım atacanda billy kane kötü bu değiş dediler ben değiştirdim :D

Değiştirmekle hatamı ettim yani :D
ben anlamam kendi düşen ağlamaz derler :)

Toplu etiket yapıyorum yollayanlar üstüne almasınlar Dosi'nin yardımcısı olarak bu görev bana ait bugün :A

@vadikızı @sokak sanati @destere @MasacRE- @turkuazz @xemrexxx @Çiğdem- @Tolstoyevski @EFE UYSAL @mrt-06 @mesmeso61 @ozmoturk @OzaN @MEnes @Bully @Forumdash @Harunnn60 @Billy Kane @tolgab

Jenerikleri ilk mesajda bulabilir ve oylarınızı Dosi'ye özel mesaj yoluyla atabilirsiniz. İlginize teşekkürler :A
boşuna yapmışsın ben çoktaan yolladım :) hatta yolladığım puanları dosi beğenmedi saçsaça birbirimize giriştik gece gece :)

Toplu etiket yapıyorum yollayanlar üstüne almasınlar Dosi'nin yardımcısı olarak bu görev bana ait bugün :A

@vadikızı @sokak sanati @destere @MasacRE- @turkuazz @xemrexxx @Çiğdem- @Tolstoyevski @EFE UYSAL @mrt-06 @mesmeso61 @ozmoturk @OzaN @MEnes @Bully @Forumdash @Harunnn60 @Billy Kane @tolgab

Jenerikleri ilk mesajda bulabilir ve oylarınızı Dosi'ye özel mesaj yoluyla atabilirsiniz. İlginize teşekkürler :A
Sen hangi ara benim yardimcim oldunki ? :A
bir keresinde isim dustu dedim resmi ayarlayamiyorum yap sende dedin tabletteyim ve sonra kendi isimi kendim halettim :D
ama tabi etiketi yaptigin icin tesekkurler :D sen ve @vadikızı herzamanki gibi arkadasliginizi gösterdiniz :D canlarim benim

boşuna yapmışsın ben çoktaan yolladım :) hatta yolladığım puanları dosi beğenmedi saçsaça birbirimize giriştik gece gece :)
niye özelimizi herkese acikliyorsun :A

Sen hangi ara benim yardimcin oldunki ? :A
bir keresinde isim dustu dedim resmi ayarlayamiyorum yap sende dedin tabletteyim ve sonra kendi isimi kendim halettim :D
ama tabi etiketi yaptigin icin tesekkurler :D sen ve @vadikızı herzamanki gibi arkadasliginizi gösterdiniz :D canlarim benim
Ben kara gün dostuyum gelemediğini anladım dedim etiket yapayım :D

Sana daha iyilerini şaklıyorum 95 binler ve 100 binler sende :A
bakalim varmiyim ozaman . neyse nasip ama ben saniyesinde acardim konunu. Gecenkide gec acilmisti.
Yada acmasam daha iyi.Kime konu actiysam hafif yada sittetli limoni oldum hepsiyle :A Senle hic olmadi darginlik, Nazar degmesin bari :D

bakalim varmiyim ozaman . neyse nasip ama ben saniyesinde acardim konunu. Gecenkide gec acilmisti.
Yada acmasam daha iyi.Kime konu actiysam hafif yada sittetli limoni oldum hepsiyle :A Senle hic olmadi darginlik, Nazar degmesin bari :D
Benle limoni olamazsın tatlı tatlı geçiniriz :A

Sen hangi ara benim yardimcim oldunki ? :A

niye özelimizi herkese acikliyorsun :A

Ben her zaman yanında olduğumu söylüyorum senin bana yap demene bile gerek yok ben yaparım @denizz19 denizle her zaman yanındayız biz :love1::kissingheart::kissingheart: sende benim canımsın canım inşallah daha iyi olmuşsundur dün görmeyince forumda korktum merak ettim nerde bu kız diye

Benle limoni olamazsın tatlı tatlı geçiniriz :A

:FBende bu 90 bin nediyorum mesaj sayısı maşallah denizz ne yaptınn kurşun döktürcem sana maşallah :D