Mert'in Nefes Kesen Dövüş Sahnesi!

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
49,002
Puanı
1,060
"Devrem, bu ne hal ya? Ters dönmüş tobağa gibi..."

İçerde'nin 27. bölümünde; Mert, Sarp'ın telefon sinyalinden, Sarp'ın tutulduğu evin yerini tespit ediyor. Ardından bayılma numarası yaparak; Kudret'in adamlarını teker teker alt ediyor ve Sarp'ı kurtarıyor.

İçerde, yeni bölümüyle Pazartesi 20:00'da Show TV'de!

Şakaa dediği ve yerdeki adama sövdüğü sahneden öldüm gülmekten :F

Psikopatlık yakışıyor bu adama :A

Şakaa dediği ve yerdeki adama sövdüğü sahneden öldüm gülmekten :F

Psikopatlık yakışıyor bu adama :A
bu diziye kadar çağatay gibi arasada gıcıktım ama aksiyonun gerçekten hakkını veriyor bence bu dizinin çetin beyden sonra en yetenekli 2.oyuncusu :A çağatay isim avantajını kullanıyor :A

bu diziye kadar çağatay gibi arasada gıcıktım ama aksiyonun gerçekten hakkını veriyor bence bu dizinin çetin beyden sonra en yetenekli 2.oyuncusu :A çağatay isim avantajını kullanıyor :A
Valla Çağatay da sürekli geliştiriyor kendini :D Halk onu izlemeyi seviyor, Aras'ın öyle bir gücü yok mesela :A Belki bu diziden sonra olur :A

Valla Çağatay da sürekli geliştiriyor kendini :D Halk onu izlemeyi seviyor, Aras'ın öyle bir gücü yok mesela :A Belki bu diziden sonra olur :A
zırlama konusunda geliştiriyor ama aksiyonda geliştiren türkiyede iyi oyuncu olur bence aras ilerde çağataydan daha iyi konumda olucak kıvanc aksiyonu beceremediği için kenanın seviyesine çıkamadı :A :A :A

zırlama konusunda geliştiriyor ama aksiyonda geliştiren türkiyede iyi oyuncu olur bence aras ilerde çağataydan daha iyi konumda olucak kıvanc aksiyonu beceremediği için kenanın seviyesine çıkamadı :A :A :A
Kıvanç Kuzey Güney'de şov yapıyordu kız ne diyon sen :A

Ama sonra aksiyonla devam etmedi nedense, halbuki çok yakışıyor ona :D

Kıvanç Kuzey Güney'de şov yapıyordu kız ne diyon sen :A

Ama sonra aksiyonla devam etmedi nedense, halbuki çok yakışıyor ona :D
ÇAĞATAYD onun gibi olur inş :A

bence kıvancın en efsane rolu sekiz ayoll ahh ahh hala izlerim 2 dev oyuncuyu karşılıklı izlettiren diziydi ezel :bhr: @xemrexxx

bence kıvancın en efsane rolu sekiz ayoll ahh ahh hala izlerim 2 dev oyuncuyu karşılıklı izlettiren diziydi ezel :bhr: @xemrexxx

her iki parlağın karizması etkilenmesin diye dövüşürken seviştikleri gereksiz bir sahneydi:) yine ezel in kötü sahnelerinden birini hatırlattınız :)

Sekiz rolü Kuzey Güney'e hazırlık içindi biraz da, Kenan'ı ne güzel dövmüştü öyle :A

Ezel gibisi gelmez kolay kolay tabii :D

ay bu gece fantezisine başlamış kaçın herkes off line olsun nolur nolmaz:A @Bully @destere @mrt-06 @Harunnn60
Ablam için bir fantazi de ben ürettim. :A Bir Çiğdem'e Tutuldum yeni sezonda Show TV'de! :A

37pzXA.png

@Çiğdem- @Bully @cookies @destere @Yakamoz-Asi @vadikızı @ozmoturk @dosimosi @Sherlock @turkuazz