Aslı Enver ve Murat Boz Ayrılık İddialarına Fotoğraf Paylaşarak Yanıt Verdi

Hhahaha amann şıracının şahiti bozacı bee sıvacılar birbrinizi tutucaksınız tabikide dördünüzü 1 kişi olarak görüyorum ben oyüzden başka şahit bulmalısınız ayoll
: A : A :A
@sürgünüm e de söyledik işte gelince o da cevabını verir :A Bir de @Yakamoz-Asi yi etiketleyelim o da zevklidir :D

Mevzunun ne olduğu da şu mesajda yazıyor :D

https://fav10.net/forum/threads/aslı-enver-ve-murat-boz-ayrılık-İddialarına-fotoğraf-paylaşarak-yanıt-verdi.264932/page-3#post-2975107

Ne bileyim kanımı donduruyor ya kimseyi beğenmiyor. :A Söyleyecek söz bulamıyorum kıskançlığında boğul Çiko. :A @Çiğdem-
Ayoll sende güzel gördün mü hemen de beğenmezsin. :A beğendiğin 3 kadın söyle bakayım sen bana (varsa tabi) :A
Konuştukça batıyorsun her gelenden yiyorsun darbeyi :A Hemcinslerin bile bizle aynı görüşte :A
hahaha aa bakın çocuklar gerçekten kaliteli kadın oyuncularla derdim yok mesala eşkiyadan vatanım sensinden ve kırgın çiçeklerden şu oyuncuları çok seviyorum
:A :A :A
celile-toyon-kimdir-vatanim-sensin-hasibe-kim3.jpg

hayriye1.jpg

156769d4-ebe4-4ee4-98c9-0dec5cd5bcec.jpg

@Doğu @xemrexxx @Bully @cookies @mrt-06 @sokak sanati @Harunnn60 @destere

hahaha aa bakın çocuklar gerçekten kaliteli kadın oyuncularla derdim yok mesala eşkiyadan vatanım sensinden ve kırgın çiçeklerden şu oyuncuları çok seviyorum
:A :A :A
celile-toyon-kimdir-vatanim-sensin-hasibe-kim3.jpg

hayriye1.jpg

156769d4-ebe4-4ee4-98c9-0dec5cd5bcec.jpg

@Doğu @xemrexxx @Bully @cookies @mrt-06 @sokak sanati @Harunnn60 @destere

Yani bu oyunculara lafım yok kendi yaşları için elbette güzellerdir. Ama şimdi klasman farkı var yani. :A sen kendini genç hatunlar ile kıyaslaman gerek Aslı gibi, Tuba gibi, Beren gibi. :A yoksa bizde getiririz bir Nebahat Cehre. :F

Yani bu oyunculara lafım yok kendi yaşları için elbette güzellerdir. Ama şimdi klasman farkı var yani. :A sen kendini genç hatunlar ile kıyaslaman gerek Aslı gibi, Tuba gibi, Beren gibi. :A yoksa bizde getiririz bir Nebahat Cehre. :F
Hhahah tuba konusuna hiç girmeyelim bence ayoll :A :A :A

kalitenin yaşı olmaz cadolozları boş verin :A :A :A