Show TV 26 Yaşında!

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,765
Puanı
1,061
mrt-06 yeni bir haber konusu açtı

Show TV 26 Yaşında!

SHOW-TV-1024x436.png

1 Mart 1991 yılında yayın hayatına başlayan Ciner Medya Grubu bünyesinde yayın yapan Türkiye'nin en çok izlenen ulusal kanallarından biri olan ilklerin kanalı Show TV 26 Yaşında!

Bugün, 1 Mart 2017 tarihi ile birlikte 26 yaşına giren Show TV reyting rekortmeni sayısız fenomen dizilere ve programlara imza atan aynı zamanda Türkiye’de bugüne kadar en çok farklı formatlarda yarışma programı yayınlayan kanaldır. Türkiye'nin 3. özel televizyon kanalı olan Show TV yayınladığı dizi, yarışma, eğlence programlarıyla geniş bir içeriğe sahip.
Orijinal formatta oku

Tebrikler Show TV, nice senelere inşallah. :)

Bugüne özel aldığım Eti Browni kekimi birazdan kesip yiyeceğim gerçi tek lokmada da yiyorum ama maksat pasta kesmiş olmak. :F

Tebrikler Show TV'ye. Gurbet Kadını - Adını Feriha Koydum - Arkadaşlar İyidir - Sevdaluk gibi dizileri bize izlettiği için ama özellikle son ikiyi de erkenden bitirdiği için nefret duygularım kabarsa da neyse :A

Tebrikler Show Tv, ilk dizim Kücük Iboyu bize izlettirdigin icin tessekkurler :)

Show tv bana hep cocuklugumu hatirlatir.Cocukken okuldan gelince aksama kadar bu kanali seyrederdim.Cogunlukla turk filmleri olurdu o saatlerde.Turk filmi karsisinda ekmek arasi peynir domates ve kola benim icin o donem buyuk zenginlikti.Keske o gunlere donebilsek ama nafile neyse hersey icin tesekkurler show tv.Mutlu yillar..

Tebrikler Show Tv, ilk dizim Kücük Iboyu bize izlettirdigin icin tessekkurler :)
Bu sevda bitmezide izlermiydin?

Show tv bana hep cocuklugumu hatirlatir.Cocukken okuldan gelince aksama kadar bu kanali seyrederdim.Cogunlukla turk filmleri olurdu o saatlerde.Turk filmi karsisinda ekmek arasi peynir domates ve kola benim icin o donem buyuk zenginlikti.Keske o gunlere donebilsek ama nafile neyse hersey icin tesekkurler show tv.Mutlu yillar..

Bu sevda bitmezide izlermiydin?
Mahsunun dizisimi ? ismi tanidik :)

Show TV'den bu yıl da isteğim Haluk Bilginerli Sıcağı Sıcağına bölümlerini bir şekilde bana ulaştırmaları. Eğer gerçekleşirse her sene 1 Mart'ta Show TV pastası kesmezsem ne olayım. :D

Bir de 1992'de kurulmadı mıydı kanal yav?

bende 91 doğumluyum 9 eylül :A show tv kanal d gibi 90lı yıllarda çocukluğumuzda çok önemli rol oynadı kanal sahibi @mrt-06 ı senide kutlarım ayoll :A :A :A

90lı yıllarda çocukken izlediğimiz unutulmaz dizileri :Z:Z:Z

Show TV'den bu yıl da isteğim Haluk Bilginerli Sıcağı Sıcağına bölümlerini bir şekilde bana ulaştırmaları. Eğer gerçekleşirse her sene 1 Mart'ta Show TV pastası kesmezsem ne olayım. :D

Bir de 1992'de kurulmadı mıydı kanal yav?
1991'de Fransa yayını başlamış, Türkiye'ye de 1992'de gelmiş.

Türkiye'de 92 yılında açıldı diye biliyorum, ama Fransa geçmişini bilmiyordum. 90li yılların en iddialı ve farklı yapımlarınin yayınlandığı kanaldı. Eski reklam müziği hala aklımda. Ayrıca Sıdıka gelmiş geçmiş en komik Türk dizilerinden biridir.

Eskiden efsane diziler yaparlardı, arşivi en güçlü kanaldır Kanal D ile birlikte :D

Son yıllarda aramız pek iyi olmadı kanalla, ta ki İçerde gelene kadar :A

Nice 26 yıllara inşallah :D