Yıldızlar Yarışıyor 6.Sezon | 8.Hafta Sonuçları

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
Yıldızlar Yarışıyor 6.sezon 8.hafta sonuçlarıyla devam ediyoruz.

Geçtiğimiz hafta @xemrexxx ve Gonca Vuslateri en az oyu alarak yarışmamıza veda etmişti. Bakalım bu hafta elenecek isim kim olacak?

Not : Bu hafta toplam 3 kişi final puanı alacaktır.

Sonuçlar 20:00 itibariyle açıklanmaya başlanacaktır. Herkesi bekliyoruz bu özel geceye bekliyoruz.

SONUÇLAR
1) Şener Şen 52+3
2) Nur Fettahoğlu 45+2
3) Demet Akbağ 44+1
4) Sarp Akkaya 38
5) Mesut Akusta 21 (ELENDİ)

@MayısKralı @Bully @vadikızı @dosimosi @turkuazz @dosimosi @eskici @mrt-06 @xemrexxx @MasacRE- @MEnes @batuhankaralar @Billy Kane @EFE UYSAL @Çiğdem- @FaJi @Aserat @Doğu @Ahmad @halukerogluFOX @destere @Harunnn60 @HeisenBerg @Sherlock

Son düzenleme:
@denizz19 ikimize gelsin bu şarkı. Güzel sürprizim var sana ve birçok kişinin tepkisini çekebilirim. onlarida buraya havale ediyorum ve şarkı seçiminden önce belirtmiştim bu şarkiyi sevdiğimi
:https://fav10.net/forum/threads/müz...5-yılının-hit-36-parçası-part-1.264689/page-4
Ben de sen olmazsan üzülür ölürüm canısı :D sen olmasan mesela şu şarkı gibi acısı çöker içime :D

@dosimosi @vadikızı @Bully @mrt-06

Birazdan başlıyoruz. :)

Ben de sen olmazsan üzülür ölürüm canısı :D sen olmasan mesela şu şarkı gibi acısı çöker içime :D

:D haha uykumu getirdi aklıma :A çünkü ben 4 senedir falan bu şarkıyla uyandım hep :D alarm melodisiydi eski telefonumda
bu arada teşekkürler tatlı belam :love1::bhr:

Sen bile beğendin dimi haftaya total bizim kaçarınız yok :A

Forum yine ölü gibi 3-4 kişi dışında ilgi görmeyecek gibi :A
Tüm total unsurları dayanmış fragmanda ilk kez bu denli büyük bir tehlikeyle karşı karşıyayız, önümüzdeki haftayı atlatırsak yırtarız gibi :A