Hala ikilemdeyim Bully'nin de senin de dediğin mantıklı.
Daha önce bu yarışmada kullanılan şarkı farklı konseptte olsa dahi kullanılmamalı bence.
Hala ikilemdeyim Bully'nin de senin de dediğin mantıklı.
Ben net kararı verdim düşündüm tarttım kullanılmasın diyorum. Çoğunluk kullanılsın olarak görmüştüm ama mesajlara yeniden baktım aksi yönde ağırlık fazla.
ayoll söylesdene neyi seçmiş o koca kafa @MayısKralı dısında kisme görmemiş şarkıyı
batuhana dediimde bu şarkı normal şarkı işte kalabilir benceİnşallah koca kafa lafını bana demedin
batuhana dediimde bu şarkı normal şarkı işte kalabilir bence
nerede yarıştıkı benim kafa gitti iyiceKız anormal mi olcaktı Daha önce yarıştı işte.
Ben net kararı verdim düşündüm tarttım kullanılmasın diyorum. Çoğunluk kullanılsın olarak görmüştüm ama mesajlara yeniden baktım aksi yönde ağırlık fazla.
Zaten şarkısını değiştirdi.
Yapacam ben birazdan şarkımı cnm sana kendi adıma yük olmayayım
İşte bu yönden bakınca da karar saçma oldu.Bu kural şey içinde iyi mesela şimdi Sıla-Sezen Aksu konsepti falan olursa o şarkılar seçilemeyecek bir daha @denizz19 ne düşünüyorsun
Hiçbir şey düşünmüyorum.Bu kural şey içinde iyi mesela şimdi Sıla-Sezen Aksu konsepti falan olursa o şarkılar seçilemeyecek bir daha @denizz19 ne düşünüyorsun
İşte bu yönden bakınca da karar saçma oldu.
İşte bu yönden bakınca da karar saçma oldu.
olayı şimdi anladım bence aynı şarkıyı aynı kategoride seçmeyelim mesala rock bir daha yapılırsa burda seçtiklerimiz seçilmez yada popta ama farklı kategorilerde önceden seçilmişler uyuyorsa seçilir @Bully a katılıyorum bence aynı seçimi aynı kategoride kabul etmemek lazım düet ayrı yer rock ayrı yer ayoll2.Haftada
İlerde belki yine değiştiririz, sorun çıkarabilir bu kural.Bence çok iyi oldu kanaldaş