Benden yalak olmaz ama iyi dalak olur
Oh olsun güvendiğin dağlara kar yağıyor .sso mesaja böyle cevp verme yerine hiç yazasaymıssın keşke neyse final puanı alanlara tebrikler 😵
Hiçbir şey anlamadım yazdığından ama Oha @Bully küfür etmiş sana bu sanırım
Benden yalak olmaz ama iyi dalak olur
Oh olsun güvendiğin dağlara kar yağıyor .ss
Hiçbir şey anlamadım yazdığından ama Oha @Bully küfür etmiş sana bu sanırım
Komik mi
sen yinemi puanımı beğenmedinRuh hastası kendi yarışmanda paylaşsana niye burada yapıyorsun.
Hayır ciddiyim..
şu mayıskralı muraattan vazgeçince üst sırlara yer açılıcak aayoll zaten yakında şutlanır
şu mayıskralı muraattan vazgeçince üst sırlara yer açılıcak aayoll zaten yakında şutlanır
Senle @vadikizi nin parlak sevdasi yuzunden kaldişu mayıskralı muraattan vazgeçince üst sırlara yer açılıcak aayoll zaten yakında şutlanır
Senle @vadikizi nin parlak sevdasi yuzunden kaldi
Başkaa sahneyle gelir gelmez 1 geleceğinide bliyor tabi bendenSenle @vadikizi nin parlak sevdasi yuzunden kaldi
o kızla benden gayet iyi puanlar alıyorsun benceBilemicem sitemimi dile getiriyorum ben..
ondan demedim ya kendimi zirvede görunce digerlerine bakmadim heyecandanTabi Deniz kimki
Sen de berbattın .ss
hep ya parlaklar yada orasini burasini acanlar kazaniyor.Ay @dosimosi sener amcani cek de genclerin önü açilsin.ss
ondan demedim ya kendimi zirvede görunce digerlerine bakmadim heyecandan
hep ya parlaklar yada orasini burasini acanlar kazaniyor.
efsane görün efsane
supriz ama hayir galibadosimm vecihi karakteri ilede gelcenmi
@sokak sanati suan trafik yogun okuduğum yorumunu kaybettim ama duruma bakacağim kaale alip almayacağımı
supriz ama hayir galiba
2 vermiş bana hain, görür gününü o, burda da kavgamız sürecek anlaşılanaaaa @Bully ile @sokak sanati heryerde olduğu gibi buradada hemen güreşe tutuşmuşlar ayoll
6 – Neslihan Atagül / Sarp Akkaya 99
2 vermiş bana hain, görür gününü o, burda da kavgamız sürecek anlaşılan