Biz neyiz burada, eşek başı mı?![]()
O değil de @Çiğdem- Gökhan, Sibel, Ziynet, Arina'dan biri elenirse reytinglerin yarı yarıya düşer farkında mısın bizden başka konuşan yok konuda.![]()
Biz neyiz burada, eşek başı mı?![]()
Dolar hesabımız var değerleniyor sürekli ayoll gaddar umut beySafsın ben napim.Birde gidip özelden yazmış ay garibim yaa. Havale yapalım dedin dimi.
Kız senin fındık kaç ton çıkıyor. Çalışmadan neyi havale edeceksin
![]()
Haftaya Arianator'uz.Eşek olabilme fikri güzelmiş başta olabilirsin. Pis şey seni 3 verdin demek hain.s.s
Dolar hesabımız var değerleniyor sürekli ayoll gaddar umut bey![]()
![]()
Evet bully u unutma hiç bırakmıyor buraları@MayısKralı na bir güzellik düşünüyorum ben çeyrek finale onu bırakamam reytingi 0 basına birşey geldiğinde bu mesajımı delil olarakta kullanabilir mhkemede .A
![]()
![]()
Senin mesajından sonra ama zaten 4 puan verecektim sana, şarkın hakkındaki düşüncelerimi biliyorsun.
Canım taklitler asıllarını yaşatır, bu avatarı kullanmak herkesin harcı değildir kaldır bakıyım hadi.merhabalar ben afet hoca aman biz safiye sultan![]()
Yazacaktım adını unutmuşum ekledim.Dolar hesabımız var değerleniyor sürekli ayoll gaddar umut bey![]()
![]()
Evet bully u unutma hiç bırakmıyor buraları@MayısKralı na bir güzellik düşünüyorum ben çeyrek finale onu bırakamam reytingi 0 basına birşey geldiğinde bu mesajımı delil olarakta kullanabilir mhkemede .A
![]()
![]()
Canın saolsun senin.İyi haftaya ben 1 vereyim o zaman![]()
Süpersin @Harunnn60 çok teşekkürler.@Harunnn60 oyları
Sibel Can 7
İrem Derici 6
Ziynet Sali 5
Deniz Seki 4
Ariana 3
Candan Erçetin 2
Gökhan 1