geldim
tamamen cıbılsa kurtarır yksa boşuna beni yormayın buraya kadar
Karsılarız beğeneceğinden eminim amageldimsahne istediğim kalitede değilse zararımın karşılanmasını isterim
tamamen cıbılsa kurtarır yksa boşuna beni yormayın buraya kadar![]()
rezalet tam tişörtü çıkarırken tansiyonumuz 20 lere fırladı ama bir saniye sonra fossss sıfırlayıp dibi buldu kameramanın dibi düşsün
bu zekayla keşke elenseydinBende yeni bir üye sanarak konuya girdim.![]()
Burası ABD değil Türkiye şanssızlığiın ve gösterilmemesinin sebebirezalet tam tişörtü çıkarırken tansiyonumuz 20 lere fırladı ama bir saniye sonra fossss sıfırlayıp dibi buldu kameramanın dibi düşsün
bu zekayla keşke elenseydinyine kurtarmışsın paçayı
)
nolmuş yani türkiyedeki kızlarda sırt boobs lardan dahamı dikkat çekiciBurası ABD değil Türkiye şanssızlığiın ve gösterilmemesinin sebebi![]()
Bu görüntünün üstünde oynamışlar orijinali olsa küçük tansiyonun 50'ye fırlardırezalet tam tişörtü çıkarırken tansiyonumuz 20 lere fırladı ama bir saniye sonra fossss sıfırlayıp dibi buldu kameramanın dibi düşsün
bu zekayla keşke elenseydinyine kurtarmışsın paçayı
)
orda kameraman olmak vardı şimdiBu görüntünün üstünde oynamışlar orijinali olsa küçük tansiyonun 50'ye fırlardı![]()
Onun senin gibi olduğu ne belli belki evlidirorda kameraman olmak vardı şimdiadamın eli ayağı şeyi birbirine dolanmıştır
![]()
evlendi diye adam bamyasını düşürmedi ya ?Onun senin gibi olduğu ne belli belki evlidir![]()
O kadar sapık değildirevlendi diye adam bamyasını düşürmedi ya ?![]()
Yönetmenimizin eşi MY:Kösem'in ilk sezon yönetmeni hatırlatırımorda kameraman olmak vardı şimdiadamın eli ayağı şeyi birbirine dolanmıştır
![]()