dizisi yayindan kalkacak ne performansindan bahsediyoruz)
dizisi yayindan kalkacak ne performansindan bahsediyoruz)
reytingle oyunculuk bir mi @Çiğdem- le çok takıldın galiba erkekleri övüp şebnemi yermişsindizisi yayindan kalkacak ne performansindan bahsediyoruz)
dinletsin yuzunu dinletsin) pes pese dizileri kalkiyor bir dogru duzgun projeyle donsun)reytingle oyunculuk bir mi @Çiğdem- le çok takıldın galiba erkekleri övüp şebnemi yermişsin
ay hoşt lsiteyi sen yap bari.sİlker Kaleli, Halit Ergenç, Beren Gökyıldız, Burçin Terzioğlu ve Şebnem Bozoklu'ya tebrikler ama Burcu Biricik'in olmaması kesinlikle skandal. .ss
Hemen yapayım o zaman.ay hoşt lsiteyi sen yap bari.s
bozokluya torpil geçmişsin birincilik kürsüsü tıfıl beren in hakkıydı
Şebnem Bozoklu ,nasıl birinci oluyor anlamadım oy verenler hangi kafadan anlamış değilim dizileri hiç uzun ömürlü olmadı canım ailem dışında , Zeynep Çamcı'nın listede görmek güzel oy verenlerin ellerine sağlık @Çiğdem- @Forumdash .
Ben artık bu etkinliği takmıyorum ki oy versek de bir şey fark etmiyor, senin istediklerin birinci oluyor.
Kırgın Çiçekler nerde .ss
Alperen ,Halit ve Ilker ! Sebnem olmamis
arap kullarımız sonuçları tartışıyor galiba çok önemli bir şey sanmışlar gerçi biz safiye sultan yapıyoruz yarışmayı tabi önemli bişi @Çiğdem- @vadikızı @eskici @sürgünüm @Forumdashİlker Kaleli, Halit Ergenç, Beren Gökyıldız, Burçin Terzioğlu ve Şebnem Bozoklu'ya tebrikler ama Burcu Biricik'in olmaması kesinlikle skandal. .ss
sende katılabilirmişsin @EFE UYSAL ertuğrulum ve cesur yürek için katıl ayolyarışmanın yeni versiyonu için 24 kişi katılıyor) bu arada dizi sayısı 20 oldu yarışacak
@Çiğdem- @Billy Kane efe melununa söyleyin yarışma için engelini kaldırdım o da görünür yapsın
Ekli dosyayı görüntüle 52925
katılanlar: @Aserat @dosimosi @destere @yader @MayısKralı @FaJi @denizz19 @Çiğdem- @vadikızı @gizem ak @Bully @pompy @papuleoo @Forumdash @MasacRE- @MEnes @Billy Kane @eskici @Felon @soo @ozmoturk @cookies @mrt-06 bir kontrol edin eksik fazla olmasın
cevap beklenenler: @turkuazz @Starcı @Sherlock @Harunn60 @ömer karataş @sürgünüm @gözlemci @hasancrtk
şu 10 kişi foruma girmesinler cenaze marşı çalınacak geldiklerinde hiç kaale almamışlar.ss @Tzira @batuhankaralar @jon Snow @zalim_firari @yatuarsa @dreamy @Starcı @tolgab @HarzeM @Ahmad
Ekli dosyayı görüntüle 52926
yarışmanın yeni versiyonu için 24 kişi katılıyor) bu arada dizi sayısı 20 oldu yarışacak
@Çiğdem- @Billy Kane efe melununa söyleyin yarışma için engelini kaldırdım o da görünür yapsın
katılanlar: @Aserat @dosimosi @destere @yader @MayısKralı @FaJi @denizz19 @Çiğdem- @vadikızı @gizem ak @Bully @pompy @papuleoo @Forumdash @MasacRE- @MEnes @Billy Kane @eskici @Felon @soo @ozmoturk @cookies @mrt-06 bir kontrol edin eksik fazla olmasın
cevap beklenenler: @turkuazz @Starcı @Sherlock @Harunn60 @ömer karataş @sürgünüm @gözlemci @hasancrtk
şu 10 kişi foruma girmesinler cenaze marşı çalınacak geldiklerinde hiç kaale almamışlar.ss @Tzira @batuhankaralar @jon Snow @zalim_firari @yatuarsa @dreamy @Starcı @tolgab @HarzeM @Ahmad
Maşallah tablo güzelmiş eline sağlık emre
kız sizin diziler tam mı siz en az 20 dizi izlemelisiniz bencesende katılabilirmişsin @EFE UYSAL ertuğrulum ve cesur yürek için katıl ayol
arada bir kırgın içinde oy kullanabiliyorum değilmi nede olsa eski bir tanışıklığımız var ordaki kızlarlayarışmanın yeni versiyonu için 24 kişi katılıyor) bu arada dizi sayısı 20 oldu yarışacak
cevap beklenenler: @turkuazz @Starcı @Sherlock @Harunnn60 @ömer karataş @sürgünüm @gözlemci @hasancrtk
şu 10 kişi foruma girmesinler cenaze marşı çalınacak geldiklerinde hiç kaale almamışlar.ss @Tzira @batuhankaralar @Jonsnow @zalim_firari @yatutarsa @dreamy @Starcı @tolgab @HarzeM @Ahmad
farkettin mi babası ve danasını bir sen izliyon forumdaarada bir kırgın içinde oy kullanabiliyorum değilmi nede olsa eski bir tanışıklığımız var ordaki kızlarla
haftaya bitiyormuş zaten o biterse kırgınlara el atarımfarkettin mi babası ve danasını bir sen izliyon forumda
Gülümse Yeter'e niye ekli değilim.yarışmanın yeni versiyonu için 24 kişi katılıyor) bu arada dizi sayısı 20 oldu yarışacak
cevap beklenenler: @turkuazz @Starcı @Sherlock @Harunnn60 @ömer karataş @sürgünüm @gözlemci @hasancrtk
şu 10 kişi foruma girmesinler cenaze marşı çalınacak geldiklerinde hiç kaale almamışlar.ss @Tzira @batuhankaralar @Jonsnow @zalim_firari @yatutarsa @dreamy @Starcı @tolgab @HarzeM @Ahmad