İçerde 12. Bölüm Fragmanı

Vaay be tek sahne vermişler fragmanda ama o bile yetti. Çok iyi olmuş. Merakla bölümdeki gelişmeleri bekliyoruz. :)

Şaşırtıcı bir fragman değil, ikinciyi bekliyoruz. :D

ilk fragmanların dram 2.fragmanların aksiyon olduğu sahneler daha yüskek oluyor ayoll reytinglerimiz geçen bölüm 2 fragmanda ilk defa aksiyonluydu az düştü reytingler oyüzden 1.fragmanın tekrar drama dönemsine sevindim şimdi 2.fragmanda gelsin aksiyonlu fragman ayoll :Z:Z:Z

2.Fragmanda mertle celalin arası açılmazsa şaşmayın

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vaay be tek sahne vermişler fragmanda ama o bile yetti. Çok iyi olmuş. Merakla bölümdeki gelişmeleri bekliyoruz. :)

Şaşırtıcı bir fragman değil, ikinciyi bekliyoruz. :D

Sıra Mertte artık. :D

İplerin kopacağı belliydi. Bakalım Sarp "Tek Başına" ne yapacak.

İkinci fragman daha iyi olacaktır:)

ilk fragmanların dram 2.fragmanların aksiyon olduğu sahneler daha yüskek oluyor ayoll reytinglerimiz geçen bölüm 2 fragmanda ilk defa aksiyonluydu az düştü reytingler oyüzden 1.fragmanın tekrar drama dönemsine sevindim şimdi 2.fragmanda gelsin aksiyonlu fragman ayoll :Z:Z:Z

2.Fragmanda mertle celalin arası açılmazsa şaşmayın

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. fragman konuya eklendi.

ayyy işte beklenen fragman mertim coşkunu dövüyor ayoll :A :A :A

aras coşkun hikayesi sayesinde son 2 bölümde çağatayı baya geride bıraktı @Bully :A

Mert intikamını alıyor Çoşkun'dan, sevindirici bir gelişme. Bu arada eline ne oldu ki acaba? Bölüm sonunda arabayı üzerine sürmüş olabilirler mi? (b)

ayyy işte beklenen fragman mertim coşkunu dövüyor ayoll :A :A :A

aras coşkun hikayesi sayesinde son 2 bölümde çağatayı baya geride bıraktı @Bully :A

Senin Mert'in de anca Coşkun'u döver zaten :A Gücü Sarp'a yetmedi tabi yaşlı başlı adamı dövecek hiç saygı da kalmamış yazık yazık :A

Senin Mert'in de anca Coşkun'u döver zaten :A Gücü Sarp'a yetmedi tabi yaşlı başlı adamı dövecek hiç saygı da kalmamış yazık yazık :A
geçen bölüm mertim şey demedimi bee sarpa hani göz altına almışlardı yediğin dayak yetmedimi dedi BİZ DÖVDÜK :A :A :A

Offf beee. 2. fragman fennaaa. Hadi gelsin artık Pazartesi. Vizelerim başlıyor ama olsun Tv'de fırsat bulamasam bile en kötü hafta sonu izlerim. :A

geçen bölüm mertim şey demedimi bee sarpa hani göz altına almışlardı yediğin dayak yetmedimi dedi BİZ DÖVDÜK :A :A :A

Onun demesiyle olmuyor bu işler dışarıdan seyirci verir kararı. Sen hariç herkes Sarp'ın dövdüğünü söylüyor :A

ikinci fragman beklenilmiş bir fragman:) ilk fragmanda sarp yusuf müdürden sonra bu fragman bekleniliyordu müthiş olmuş:)