MusicSurvivor 5.Sezon 4.Hafta Oylama Başladı

Onun adı Susma değil Büyük İnsan işte :A Bu hafta kullanacaktım aslında ama erken olur dediler ilerleyen haftalara erteledim, bu da çok iyi bir slowdur beğenirsin bence. :D

@sokak sanati sanki bir ara gözüme ariana çarptı sonra kayboldu ben rüyamı gördüm yoksa senmi bir işler çeviriyorsun :))

Bu hafta, Gökhan Türkmen'in en sevdiğim slowlarından biriyle karşınızdayım. Şarkımız "Büyük İnsan" albümünden "Dön" oluyor. Umarım beğenirsiniz. :)

@dreamy @destere @masacre- @Bully @Harunnn60 @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @MEnes @Felon @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @mrt-06 @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar

hanı dediğin şarkı bu değildi bu nerden çıktı anlamadım ? hiç kimse sözünden durmuyor jüriye saygınız yok allah sizi kahretsin :) biri koyduğu şarkıyı kaldırır diğeri bu şarkıyla geleceğim der hiç alakasız bişey koyar :) @Çiğdem- bunları bu hafta postalayalım :))

akşama dinleyince yorum yaparım @Bully :F

@destere @sokak sanati silmiş sanırım şarkıyı :A

demin koyduğu şarkıyla gelmese 4 puan vereceğim :)

hanı dediğin şarkı bu değildi bu nerden çıktı anlamadım ? hiç kimse sözünden durmuyor jüriye saygınız yok allah sizi kahretsin :) biri koyduğu şarkıyı kaldırır diğeri bu şarkıyla geleceğim der hiç alakasız bişey koyar :) @Çiğdem- bunları bu hafta postalayalım :))

demin koyduğu şarkıyla gelmese 4 puan vereceğim :)
HHHHA çokmu seviyordun şarkıyı :A

hhahaha şarkı zevkimizde uyuşmasın ayoll zaten biz tom ve jerry gibiyiz destereyle o tom ben jerry kovalamacayla geçiyor hahaha :F :F :F
senin hatan var bir önceki şarkısını sen seçmiştin vadikızının bu haftaki kendi seçimiydi ama bu haftaki senin seçiminse berbat etöişsin demektir çok kötüydü :)

Senin İntizar'ın şarkısını biraz daha erteledik. :A Bu şarkı da senin tarzına uygun güzel bir slow, desteklerini beklerim. :A

senin hatan var bir önceki şarkısını sen seçmiştin vadikızının bu haftaki kendi seçimiydi ama bu haftaki senin seçiminse berbat etöişsin demektir çok kötüydü :)
HHAAHH aa yok ayoll bu suya hapsettimi ben seçtim çünkü kız forumda yoktu oyüzden öyle durumlarda sunucu olarak olaya müdahele ediyorum tekrar gelmeyen olursa sana seçtiricem :A :A :A

Senin İntizar'ın şarkısını biraz daha erteledik. :A Bu şarkı da senin tarzına uygun güzel bir slow, desteklerini beklerim. :A

daha çok beklersin şarkıdan önce verilen sözler önemli :)) türbüşondan altın fışkırsa benden puan çıkmaz :)

@destere dinledin mi.:A Az önce fragman geçtik akşama tam olarak yayınlayacağım. Takipte kalın.:A
az önceki fragman falan değildi kimi işletiyorsun :) basbayağı şarkını paylaştın sonra dedin heralde ben bunları yeterince kabız etmedim kötü şarkılarla o yüzden geri çektin şarkıyı :))

daha çok beklersin şarkıdan önce verilen sözler önemli :)) türbüşondan altın fışkırsa benden puan çıkmaz :)
Kullanabilirim dedim paylaşıp da değiştirmedim ki :A Fikir alışverişi yaptığım bazı arkadaşlar o şarkı için erken dediler, ben de kıramadım kendilerini. :A

az önceki fragman falan değildi kimi işletiyorsun :) basbayağı şarkını paylaştın sonra dedin heralde ben bunları yeterince kabız etmedim kötü şarkılarla o yüzden geri çektin şarkıyı :))

Yok etiketler gitmedi o yüzden sildim.:F Akşama tekrar denerim..

Şuan dinliyorum:A Bekliyorum o şarkını:F Ama lütfen bu şarkıyıda kullan. :)

Güzel parça da işte klipsiz şarkı kullanmak MusicSurvivor'da risk taşıyor, En Baştan albümüne senden başka kaç kişi hakimdir ki yani :D

Bu arada nasıl buldun bu parçamı, nakaratın etkilemiş olması lazım seni. :A

Kullanabilirim dedim paylaşıp da değiştirmedim ki :A Fikir alışverişi yaptığım bazı arkadaşlar o şarkı için erken dediler, ben de kıramadım kendilerini. :A

fikir alışverişi yaptığın arkadaşlardan istersin artık puanı benden umudu kes :))