Muhteşem Yüzyıl Kösem 32.Bölüm Fragmanı

hahahah aaa yakışmış role hem evet nurgül buluştu artık benim hedefim ferah olucak bu dizide zaten sevmiyordum ben o kızı burda dahada sinir oldum :A :A :A
aslında farah öyle bir geçer zamanki dizisinde daha güzeldi sonra şöhreti yakalayınca zayıflama hastalığına yakalandı onun için iskeletor gibi duruyor yoksa altyapısı hala sağlam kızın:) biraz proteinli besinlerle beslesem eskisinden daha cillop olur :))

aslında farah öyle bir geçer zamanki dizisinde daha güzeldi sonra şöhreti yakalayınca zayıflama hastalığına yakalandı onun için iskeletor gibi duruyor yoksa altyapısı hala sağlam kızın:) biraz proteinli besinlerle beslesem eskisinden daha cillop olur :))
kanı çekilmiş gibi duruyor be :F sen izledinmi bu arada muratı :A

Fragman tam @Çiğdem- lik yine 2.bölümde aksiyon dolu olur ki sezon boyu aksiyon şart geçen sene 0 aksiyon saçma senaryo ile ben bile sıkılıyordum @xemrexxx :D

ooo süper vlla şu muratın 1.bölümü muhteşem yüzyılın bile tüm bölümlerine bedeldi o neydi ayoll sarayda cariyeler dedikodu yapıyor yanlarında gül ağalar :F :F :F

murat ertuğrulum gibiydi bu sezon böyle devam etsinler yarın ortalama baslar ilk bölüm sonucta ama 2.bölümle totelide alır ab deçok yüksek olur çünkü ertuğrulcular gelir bu diziye böyle devam ederse :A :A :A
@mrt-06 @Bully @xemrexxx @MayısKralı @cookies @destere

farah kadar başına taş düşsün :) dizideki tek güzel şey:)
senin besili toramanlar diziyi foka çevirmiş allahtan farah biraz iştah açıyor :))
bu hafta çiğdemin sevdiği memeleri bırakıp desterenin sevdiklerine geçiş yapıyoruz:A @eskici @dosimosi @sürgünüm @mrt-06 @Bully @Aserat @cookies @vadikızı

bu bölümde aksiyonlu olucak boşuna heveslenme bence reytinglerinide artıcağını düşünüyorum :F
sen asalete bak da çatla:A
CxzuEzAXEAAEu4W.jpg