@sokak sanati dün izliyordu sanki diziyi ama sadece Fox'unun dizisine oy atmış kıskanç. ss
@Felon o hayat benim e oy ver ilk defa listeye girecek
Uyarmış da bu totoş @xemrexxx'in ekleyeceği yok ki.Ankette yoktu. Eskici uyarmış ekleyince kullanacağım.
Eklenmiş ankete, kullanabilirsin.
ay bu yine yanlış anlamış.ss @Çiğdem- @eskici @sokak sanati @Bully @Aserat @mrt-06 @dosimosi@xemrexxx oyuncuları eksik yazmışsın bu ne iştir batırmışsın konuyuyu
neyse sayayım pazar favorilerimi
bodrum masalı
dilan çiçek deniz
ezgi şenler
timuçin esen
hilmi cem intepe
bu kadar yeterli zaten pazar için
konu neydiki )
konunun en başında her diziden 5 oyunvcu yazıyor onlara 1 ile 10 arası puan veriyorsun 5 tane de kendin ekleyebilirsinkonu neydiki )
dilan çiçek deniz 10konunun en başında her diziden 5 oyunvcu yazıyor onlara 1 ile 10 arası puan veriyorsun 5 tane de kendin ekleyebilirsin
la totoş izlediklerine oy vericen o hayat benim izledin mi ? 2.si konunu başında 5 oyuncu var her diziden onlar zorunludilan çiçek deniz 10
ezgi şenler = 9
timuçin esen = 8
hilmi cem intepe = 7
ezgi asaroğlu = 2
ceren moray = 1
aha şimdi oldu
dilan çiçek ve ezgi şenlerin olduğu yerde diğerleri o kadar yüksek puan almaz
la totoş izlediklerine oy vericen o hayat benim izledin mi ? 2.si konunu başında 5 oyuncu var her diziden onlar zorunlu
Tamam şimdi madem bodrum masalı ve ohayat benim izledin şunlara oy vero hayat benimi bayağı izledim bugüne kadar izleyip çektiğim işkenceye say
onun haricinde işte izlediğim bodrum masalı var onunda en iyi oyuncuları yukarda saydım
birde senin eklediğin listede nefret ettiklerim var onları niye mecburen oyluyoruz orayı anlamadım
dilan çiçek deniz 10
ezgi şenler = 9
timuçin esen = 8
hilmi cem intepe = 7
ezgi asaroğlu = 2
ceren moray = 1
aha şimdi oldu
dilan çiçek ve ezgi şenlerin olduğu yerde diğerleri o kadar yüksek puan almaz
Tamam şimdi madem bodrum masalı ve ohayat benim izledin şunlara oy ver
yanlarına 1 den 10 a kadar rakam yazıcan
hilmiceme 7 vermiş demek ki dolgun memelerden etkilenmiş ohb ye düzgün oy verEzgi Asaroğlu= 2
Ceren Moray= 1
Keremcem = 0
Oya Başar= 0
Ahu Sungur =1
Timuçin Esen = 8
Murat Aygen= 1
Şevval Sam =2
Hilmicem İntepe = 7
Alperen Duymaz = 3
Ezgi Şenler = 9
Dilan Deniz Çiçek = 10
9'dan itibaren diğer puanları birden fazla kişiye de verebilirsin. Neslihan'a yüksek ver de aylık listede daha iyi puan alsın.Arkadaşlar İyidir
Cankat Aydos 10
Su Kutlu 9
İdris Nebi Taşkan 8
Neslihan Yeldan 7
Hayal Köseoğlu 6
Didem İnselel 5
Pınar Çağlar Gençtürk 4
Ece Dizdar 3
Aslı Melisa Uzun 2
Akın Akınözü 1