TVen Fav10 İtirafları 41.Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@mrt-06 evet gördüm. :D Cok güzel. :D

Bu forumda insanlar zannediyor ki ben forum hakkında planlar yapıyorum yok satıyorum ama ben 3 aydır aktif değilim. Sadece @Çiğdem- ile konuşuyorum özelden çünkü cideen vaktim yok hastane okul. Gezmeler filan. :D

Bu itirafı yapan arkadasin itirafi kalsın burada nasıl bir günah aldığını anlar. :D Asosyal midir nedir abi. Hastaneye gel sana randevu vereyim psikiyatriste. :D Manyaga bak. :F
evet foruma uğradınmı mutlaka bana yazıyorsun seni biliyorum :bhr:

Sen söyleyince baktım çok dikkate alınacak itiraf değilmiş bence.:F Aman ağzı plan konuşuyor. Boş ver.:D
Bak vallaha inan ben artık forumda yokum gibi birseyim. Bir ara adım çıkmışti. Çok aktifim diye. Ama 3 aydır yokum ben.elestiriyi kabul ederim ok ama hani o dansöz lafı filan. Neyse herkes kendisine yakışına yapar. :D oda benim dedikodumu yapsın beni cekistirsin. :F

Deniz beye sürekli tam puan vb puanlar verme itirafı ise bende katılıyorum ona ama o itirafı ben yapmadım :A

Katılıyorsun önce şunu anlayın bir ben @denizz19 denize genellikle yüksek veririm tam puan verdiğim çok azdır yüzü burda söylesin oda bunu açıklamaktan afakanlar basmaya başladı bana artık isyan edicem :F hangi şarkıyı ne kadar seviyorsam o kadar oy verdim bunu
senden duymak gerçekten üzdü erosum:( defalarca açıklama yapmama rağmen
inanmıyosunuz bana ne diyim benim müzik zevkim bu böylede devam edecek

@mrt-06 evet gördüm. :D Cok güzel. :D

Bu forumda insanlar zannediyor ki ben forum hakkında planlar yapıyorum yok satıyorum ama ben 3 aydır aktif değilim. Sadece @Çiğdem- ile konuşuyorum özelden çünkü cideen vaktim yok hastane okul. Gezmeler filan. :D

Bu itirafı yapan arkadasin itirafi kalsın burada nasıl bir günah aldığını anlar. :D Asosyal midir nedir abi. Hastaneye gel sana randevu vereyim psikiyatriste. :D Manyaga bak. :F

tabii çiğdemle konuşursun forumda tek arkadaşın o zaten:(

konusuda açılmışken @Harunnn60 doğru söylüyor ağır itiraf olmuş zaten çocuk yeni geldi foruma çünkü yani foruma girebilseydi önce benim yarışmamla ilgilenirdi kaçısı olmazdı :A
staj bitene kadar burayla ilgilenemedi şuan yeni yeni geliyor foruma hemen bismillah hücuma gerek yok bencede :A :A :A

konusuda açılmışken @Harunnn60 doğru söylüyor ağır itiraf olmuş zaten çocuk yeni geldi foruma çünkü yani foruma girebilseydi önce benim yarışmamla ilgilenirdi kaçısı olmazdı :A
staj bitene kadar burayla ilgilenemedi şuan yeni yeni geliyor foruma hemen bismillah hücuma gerek yok bencede :A :A :A

savun arkadaşını :Fşaka bir yana
Aynen öyle bencede ağır suçlama olmuş ki kaç kere söyle stajını olduğunu
üstelik haftasonu da dersleri olmuş girememesi normal

Şimdi Harun çok yüzlüyse demek ki o yüzlerden birini görmüşsün daha ne istiyorsun adam sana özel yüz yaratmış, o yüzüyle gülmüş. :) Onu bulamayan da var canım. :F
Allah'ınızı severseniz bir itiraf yaparken itiraf yapın, iftira değil.

İtiraflar baya kızışmış. Bu ne ya, herkes yazmış da yazmış. :D
@mrt-06 eline sağlık dostum. :D

Bazı itirafları kim yaptı diye merak ediyorum açikcasi, şu anonimlik kötü. :D

@sokak sanati leenn sen kaos ortamı mı yapıyorsun yokluğumda. :A bak millet rahatsız kanka. :F

@Harunnn60 Haruncan sıkma sen canını seni bilen biliyor o yeter. Senin nasıl güzel bi karaktere sahip olduğunu en iyi bilenim bu forumda. O yüzden boşver gitsin dostum. :D Bu arada Gaga yakışmış, kalp atayım kokulu kokulu. ❤

@sokak sanati leenn sen kaos ortamı mı yapıyorsun yokluğumda. :A bak millet rahatsız kanka. :F

@Harunnn60 Haruncan sıkma sen canını seni bilen biliyor o yeter. Senin nasıl güzel bi karaktere sahip olduğunu en iyi bilenim bu forumda. O yüzden boşver gitsin dostum. :D Bu arada Gaga yakışmış, kalp atayım kokulu kokulu. ❤

Evet milleti bir birine düşürüyorum. Kan çıkıyor her gün buralarda.:A Sen bir aktif ol seninle diğer Azeri Enver'i dövüştüreceğim.:A

savun arkadaşını :Fşaka bir yana
Aynen öyle bencede ağır suçlama olmuş ki kaç kere söyle stajını olduğunu
üstelik haftasonu da dersleri olmuş girememesi normal

Şimdi Harun çok yüzlüyse demek ki o yüzlerden birini görmüşsün daha ne istiyorsun adam sana özel yüz yaratmış, o yüzüyle gülmüş. :) Onu bulamayan da var canım. :F
Allah'ınızı severseniz bir itiraf yaparken itiraf yapın, iftira değil.

Hepinize cok teşekkür ederim arkadaşlar.♡♡ :D

Keske iftira degilde itiraf yapılsaydı hakkımda.
Neyse umarım vicdani rahat değildir. :)

@Harunnn60 la ilgili itiraflarda hep aynı yoruma rastlıyorum demekki bu yorumu yapan tek bi kişi o yüzden takılma Haro biz seni biliyoruz tek bi kişinin ne söylediği çokta önemli olmamalı. :D

Yeni bölüm konuğumuz....
Programımızın 31 Ekim'de yayınlanacak yeni bölüm konuğu forumumuzun atı @Mr.At arkadaşımızdır. Kendisiyle ilgili itirafları bana özelden gönderebilirsin. Ayrıca itiraf alımlarımız devam etmektedir, Mr.At haricinde de içinizde bir şey varsa yine bana özelden gönderebilirsiniz. :A