Bence bunun oylarını iptal et.![]()
ben co-adminim haddini bil diyor sanaBir insana "bu" diye hitap edilmesini hiç sevmem! Bir ismim var sayın Ozan artı olarak nickim de var.![]()
Bence bunun oylarını iptal et.![]()
ben co-adminim haddini bil diyor sanaBir insana "bu" diye hitap edilmesini hiç sevmem! Bir ismim var sayın Ozan artı olarak nickim de var.![]()
Gitme kanka Ziynet yok artık ama Gökhan var, desteğin önemli bizim için.Ziynet elendiyse ben giderim buralardan![]()
haftaya 1 hit şarkısı daha varmıs @OzaN ın bence iyi olmuş şutlanmasıModel kalsa iyi olurdu en iyi şarkisini kullanmisti haftaya giderdi![]()
Öteki merve özbey olaydi
ASIL ONUN ŞARKISI KALMADI ÇEYREKTE GİDERİM DİYORDUÖteki merve özbey olaydi![]()
@Tolstoyevski gözlüğünü atmış sana bende 1.ciyim körmüsün diyor![]()
@tolgab Ozan'da elendi yani Model![]()
Sezin yeriniz ayri kardesim bu haftalik giderim dedim yoksa haftaya gelip yine Gökhan'a destegimi verecem tabii ki deGitme kanka Ziynet yok artık ama Gökhan var, desteğin önemli bizim için.![]()
röportaja çıkmıyormusun çok ayıpBu sezon zaten hiç eğlenceli değildi gelecek sezon SILA ile gelip şampiyonluğu göğüslerim yine.
Teselliye ihtiyacım yok röportaj falan da vermem o ne öyle ezik insanlar gibi![]()
Röportaj verirsem altından kalkamaz kimse :röportaja çıkmıyormusun çok ayıp![]()
Sezen'e 1 bana 7 verseydin işler değişiyordu .SsNasıl bi oy kullandıysam @xemrexxx elenmekten kurtuldu, @Bully ile @OzaN sinir krizi geçirdi, @Tolstoyevski şoka girdi. Buna farkı biz diyoruz.@Çiğdem-
Nasıl bi oy kullandıysam @xemrexxx elenmekten kurtuldu, @Bully ile @OzaN sinir krizi geçirdi, @Tolstoyevski şoka girdi. Buna farkı biz diyoruz.@Çiğdem-
daha iyi seni rptortaja kesin alıyoruz ozaman @denizz19Röportaj verirsem altından kalkamaz kimse :
Sezen'e 1 bana 7 verseydin işler değişiyordu .Ss
Bence şarkın çok iyiydi Deniz, Ziynet'in en sevdiğim şarkılarından biri hiç eleneceğini düşünmemiştim.Röportaj verirsem altından kalkamaz kimse :
Sezen'e 1 bana 7 verseydin işler değişiyordu .Ss
senden kurtulsaydık keşkeay neyse kapanışı yapayım artık @Çiğdem- anlamasın diye ingilizce yazıyorum bereni de arada çekerek @Bully ve @sokak sanati na nanik diyorumhaftaya görüşmek üzere
@vadikızı @Forumdash @eskici @denizz19 @Harunnn60 @mrt-06
Ekli dosyayı görüntüle 52321
Sen şuna gevezelik yapmaktan yarışma aklıma bile gelmedi desene.Normal konuyu ayni anda 14 üye görüntülemiyor![]()
bu beni elemeye çalışır bu niye sunuyorkiSen şuna gevezelik yapmaktan yarışma aklıma bile gelmedi desene.![]()
la poyraza nolmuş 😱Sen şuna gevezelik yapmaktan yarışma aklıma bile gelmedi desene.![]()
o neki ? ben pek bilmiyorum yarismalari ve yazdigim konulari zor bulma gibi bir yetenegimde varhazir herkes buradayyken yildizlar yarisiyor final oylarinizi gönderin finale marul kafa denizle çikinella çiğdem kaldi![]()