Melaaun demeyi özledim sana çok dizi izliyorum şimdi onu mu sıralayım sana link at özelden oyumuzu atalım😉la yakalamışken sorayım hangi dizileri izliyon oy kullan etkinlikte
Melaaun demeyi özledim sana çok dizi izliyorum şimdi onu mu sıralayım sana link at özelden oyumuzu atalım😉la yakalamışken sorayım hangi dizileri izliyon oy kullan etkinlikte
bunda özelden oy atma yok her günün konusunu açıyorum şuraya arada kontrol etMelaaun demeyi özledim sana çok dizi izliyorum şimdi onu mu sıralayım sana link at özelden oyumuzu atalım😉
Hayır linki özelden at dedim bak virgül nelere kadir yüce rabbimbunda özelden oy atma yok her günün konusunu açıyorum şuraya arada kontrol et
https://fav10.net/forum/forums/reyting-tv-anketleri.580/
her günün konusu var mesela pazartesi-salı ne izliyon senHayır linki özelden at dedim bak virgül nelere kadir yüce rabbim
Bu arada burda ben anket bulamadım bana göre
İçeride - Gülümse yeterher günün konusu var mesela pazartesi-salı ne izliyon sen
Anca anladım tamam hallederim ben ama etiketlersen makbule geçerdur etiketlicem bekle 2 dk
zaten çiğdem ortalıkta yok bence bu fettuhlahın oyunu olabilir senaryoyaBundan sonra boş vaktim çok olduğu için yükselirim.
Kötü bir şey olmamıştır inşaallah.zaten çiğdem ortalıkta yok bence bu fettuhlahın oyunu olabilir senaryoya
tutukladılar her haLDEKötü bir şey olmamıştır inşaallah.
zirve sevincimi @mrt-06 paylaşmış zatentutukladılar her haLDE
Gelmeyince fetodan tutukladılar zannettimzirve sevincimi @mrt-06 paylaşmış zaten
@pompy beni tutuklatmış ayoll 😱😱😱
@Bully @sokak sanati @Harunnn60 @cookies @xemrexxx
bir mesaj yazdı demişsinde ne yazmışımki ayoll benimde aklımda değil şuanGelmeyince fetodan tutukladılar zannettim
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yenibosna patlaması mesajından sonra kaybolunca yani güvenlik zayıf demiştinbir mesaj yazdı demişsinde ne yazmışımki ayoll benimde aklımda değil şuan
aaa beni polise @sokak sanati ihbar ediyor demek ondan şüphelendiğine göre umuta dikkat edecem bundan sonraYenibosna patlaması mesajından sonra kaybolunca yani güvenlik zayıf demiştin
Sokak sanati şikayet edip bilişim şube fetodan tutukladılar zannettim
Evet şüphelendim senaryomun bir dahaki bölümünde yani 195.Bölümde öbür dünyadan mesaj geliyor hande komisereaaa beni polise @sokak sanati ihbar ediyor demek ondan şüphelendiğine göre umuta dikkat edecem bundan sonra
akşama bakarım senaryolarına cnmEvet şüphelendim senaryomun bir dahaki bölümünde yani 195.Bölümde öbür dünyadan mesaj geliyor hande komisere
Tamam korku filmi gibi olucak hazırlanakşama bakarım senaryolarına cnm