Benim Albümüm 3.Sezon / 1.Hafta Oylama Başladı

İlk çıkış şarkısı çok çok başarılı gel çarem klibide şarkısıda müthişti:) ayrıca Gülşen o klipte o kadar güzel ve doğal çıkmış ki çok başarılıydı:) tabiki sonraki albümleride başarılı:)
Gülsen'in her sarkisi cok güzel zaten ama baska özellikleriyle ön plana cikmadigi icin fazla konusulmuyor konusulmasinda zaten sarkilariyla konusulmasi ona yeter fazlasina gerek yok ama digerleri hep baska özellikleriyle konusuluyorlar sonrada ben sarkiciyim diyorlar :D

Gülsen'in her sarkisi cok güzel zaten ama baska özellikleriyle ön plana cikmadigi icin fazla konusulmuyor konusulmasinda zaten sarkilariyla konusulmasi ona yeter fazlasina gerek yok ama digerleri hep baska özellikleriyle konusuluyorlar sonrada ben sarkiciyim diyorlar :D
Katılıyorum aslında tüm şarkıları çok iyi ama bence gel çarem bir başka güzel ve doğal bir şarkı:) tabiki albümlerinin tamamıda iyi:)

An itibariyle bugun günlerden cuma...Cuma gününe şöyle huzur verici bir ses tonuyla seslendirilmiş dingin bir şarkıyla güne başlayalım.

Hande Yener'in yazın en hit albümünden en hit slow şarkısı ""kavuşabilir miyiz" albümün en çok dikkat çeken slow şarkısı olmayı başardı ve 3 milyon dinlenmeyi şimdiden başardı.

İşte O Şarkı
@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Çiğdem- @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD
buda güzel şarkı ama benim slowda favorim görev bence o şarkının hakkı yeniyor az izlenme sayısı almış ama en kaliteli yorumlarda o şarkıya yapılmış onuda belirtmek lazım :A

buda güzel şarkı ama benim slowda favorim görev bence o şarkının hakkı yeniyor az izlenme sayısı almış ama en kaliteli yorumlarda o şarkıya yapılmış onuda belirtmek lazım :A
Şöyle ortalama izlenmeyle başlayayım dedim :A Eskidiği için mor'la açılış yapayım dedim ama şarkı hit oldu:X Vazgeçtim:X En guvendiğim şarkılara kadar kalırım inş:F

birazdan gelecek 17:00 zaten süresi daha yarım saat var :A :A :A

şutlanan bir arkadaşımız oldu 5-7-8 haftalar 2 eleme olacak onuda belirticez birazdan :A
Morgül zaten her türlü elenecekti ilk haftadan, şutlaman iyi olmuş. :F İlk hafta herkesin elenme stresi olacak böylelikle. :A

Son Oy Gönderme Tarihi : 11 Eylül Pazar 22:00

Recap sıralaması şarkı gönderme sırasına göre yapılmıştır . Video ilk sayfada en alt kısımda'dır.

Yarışmadan Önemli Notlar
Yılmaz Morgül @EFE UYSAL yoğun olduğu için bu aralar çekilmiştir sayımız 14 e düştü 3 tane 2 elememiz olucak 5 , 7, 8 haftalarda ayrıca Sezen Aksu Düş Bahçeleri albümüyle yarışma kararı almıştır Merve Özbey 9 şarkısı olduğundan bu haftaki şarkısını ekleme yapmıştır . Hande Yener teliften dolayı full videosu eklenmiştir onada yanına yazdım Recap 0:00-1:10 diye

Oylama başladı herkese başarılar :bhr:
@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD

Son düzenleme:
Son Oy Gönderme Tarihi : 11 Eylül Pazar 22:00

Recap sıralaması şarkı gönderme sırasına göre yapılmıştır . Video ilk sayfada en alt kısımda'dır.

Yarışmadan Önemli Notlar
Yılmaz Morgül @EFE UYSAL yoğun olduğu için bu aralar çekilmiştir sayımız 14 e düştü 3 tane 2 elememiz olucak 5 , 7, 8 haftalarda ayrıca Sezen Aksu Düş Bahçeleri albümüyle yarışma kararı almıştır Merve Özbey 9 şarkısı olduğundan bu haftaki şarkısını ekleme yapmıştır . Hande Yener teliften dolayı full videosu eklenmiştir onada ilk 2 dakıaksına falan kısaca göz atarsınız isteyen fullde dinleyebilir size kalmış

Oylama başladı herkese başarılar :bhr:
@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD
Yılmaz Morgül e gülmekten oy veremezdim zaten bu iyi oldu :A