Evet aynı anda paylaşmışız, ben de diğer konuya yazdım.hhah aynı anda paylaştık vlla ama benim fotom daha parlak
Evet aynı anda paylaşmışız, ben de diğer konuya yazdım.hhah aynı anda paylaştık vlla ama benim fotom daha parlak
yarışmacılardan daha çok şarkı söylüyor ayollEvet aynı anda paylaşmışız, ben de diğer konuya yazdım.
Kendini gösterip eski ünlülüğünü kazanmaya çalışıyor işte.yarışmacılardan daha çok şarkı söylüyor ayoll
kız adam senden daha süslü örnek alhhah aynı anda paylaştık vlla ama benim fotom daha parlak
haha süslü vllakız adam senden daha süslü örnek al
Önünü görebiliyor mu o gözlüklerle.Morgül bugün de böyle takılıyor, adam coşuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 51268
Gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum. Bu adamı darbeci tanklar görse geri kaçar herhalde, o nasıl gözlükler lan? @eskici @Forumdash @Bully @xemrexxx @Harunnn60 @ozgur2113
O gözlük mü önce onu bilelim
Bu adam iyice kendini sasirdi bu arada Emine Sandal yazmissin ama Emina Sandal olmayacak mi o
Hande Yener yapsa Lady Gaga derler Buna ne diyorlar?
Öykü Emina diyordu ama ne fark eder ha Emine ha Emina
Patronu emretmiştir adam ne yapsın.
ama bu olmadi. gözluk hikayesi görevini sana vermistik
tahmin edeyim bari : hayata toz pembe bakmak icin.
köye gittiginden beri yeni cikti galiba. bende bu aralar tv acmiyorum
Efsane ya başka bişey değil
Ama hep gözlük olmaz ki:/
Bu nedir böyle, Yılmaz sen kocaman bir çılgınsın.
twitterda gördüm izlemediğim için bilemicemama yılmaz morgül yaparBu gerçek mi.
twitterda gördüm izlemediğim için bilemicemama yılmaz morgül yapar
izliyorum ben gerçek ilk uzaktan görüntüde duvak sandım hahaha kelebek gözlüğüymüş meğerseBu gerçek mi.
kız yalan dantelleri takmış gözüne ne kelebeğiizliyorum ben gerçek ilk uzaktan görüntüde duvak sandım hahaha kelebek gözlüğüymüş meğerse
kendi kelebek diyor kelebek gibiyim arı gibi bal yaparımmı öyle birşeyler saçmalıyorkız yalan dantelleri takmış gözüne ne kelebeği