Yıldızlar Yarışıyor 5.Sezon | 1.Hafta

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,893
Puanı
710
jnml09.png

Ve 5.sezondan herkese merhabalar, bakalım bu sezonda
kim şampiyon olacak,kim elenecek?

Haftanın Sunucuları: Demat Akbağ,Erdal Özyağcılar ve İbrahim Kendirci oluyor!
erdal.jpg

maxresdefault.jpg

YarışmacıÜye
Ahu SungurIce_Cool_23
Berrak TüzünataçBilly Kane
Cansu FırıncıDarkLeqenD
Bülent Çolakeskici
Esin Gündoğduxemrexxx
Tolga SarıtaşBully
Necati Şaşmazemree-29
Çetin TekindorÇiğdem-
İpek Karapınardenizz19
Gökçe BahadırYiğitt
Haluk BilginerTzira
Özgü Namalvadikızı
Sedef Avcıozgur2113
Burcu BiricikAserat
Deniz Çakırbatuhankaralar
Mehmet Ali AlaboraMr.At
Burak Özçivitturkuazz
Jüriler
MasacRE- (Jüri Başkanı)
pompy
MEnes
Forumdash

Not: Selin Şekerci ile yarışan @GunesinOglu foruma
bir süre ara verdiği için ayrılmak istediğini söyledi. 17 kişi kaldığımızdan dolayı 8.Hafta olacak ikili eleme tekli elemeye düşürüldü.

Sahneler:
Çetin Tekindor

Esin Gündoğdu

Sedef Avcı

Cansu Fırıncı (erkek olan:F)

Berrak Tüzünataç

Burcu Biricik

Gökçe Bahadır

Haluk Bilginer

Ahu Sungur

Özgü Namal recap: 1:47'ye kadar. (recabı ben seçtim)

Necati Şaşmaz

Mehmet Ali Alabora recap: 0:52-3:22

Deniz Çakır: 02:30-05:00

Burak Özçivit

Tolga Sarıtaş recap: 00:00-02:20

İpek Karapınar

Bülent Çolak recap: 00:47'den itibaren

Son düzenleme:
jnml09.png

YarışmacıÜye
Ahu SungurIce_Cool_23
Cansu FırıncıDarkLeqenD
Bülent Çolakeskici
Esin Gündoğduxemrexxx
Tolga SarıtaşBully
Necati Şaşmazemree-29
Çetin TekindorÇiğdem-
İpek Karapınardenizz19
Gökçe BahadırYiğitt
Haluk BilginerTzira
Özgü Namalvadikızı
Sedef Avcıozgur2113
Burcu BiricikAserat
Mehmet Ali AlaboraMr.At
Burak Özçivitturkuazz
Jüriler
MasacRE- (Jüri Başkanı)
pompy
MEnes
Forumdash

bir süre ara verdiği için ayrılmak istediğini söyledi. 17 kişi kaldığımızdan dolayı 8.Hafta olacak ikili eleme tekli elemeye düşürüldü.

Son sahne gönderme süresi ben haftasonu forumda olamayacağımdan dolayı 8 Ağustos 16.00'dır. Sahneleri özel mesaj yoluyla değil,konuya göndermeniz rica olunur. (All-Starda çok karışıklık yaşandı.) Ancak bu süre diğer haftalarda 1 ya da 2 gün olarak değişecektir.. Yeni sezon herkese hayırlı olsun..
Sahne Süresi Max 2 dakika 30 saniye olmak zorunda.. Bu hafta 2'li eleme var sahnelerinizi ona göre ayarlayın..

2 dakika 30 saniye nedir ya? Benim bazı sahnelerim 3,5 - 4 dakikada sürüyor. Eğer illa ki baştaki süre olsun dersen ben yarışmam bilgine. Herkes istediği süreyi göndersin zaten izleyenler oy veriyor kime ne :)

2 dakika 30 saniye nedir ya? Benim bazı sahnelerim 3,5 - 4 dakikada sürüyor. Eğer illa ki baştaki süre olsun dersen ben yarışmam bilgine. Herkes istediği süreyi göndersin zaten izleyenler oy veriyor kime ne :)
İyi de o kadar yarışmacı var herkes 4 dk yollarsa kim izlicek 1 saat boyunca bu sahneleri. Şahsen ben izlemem juri olarak o kadar uzun sahneleri. Zaman çok değerli ve kısıtlı bir şey. :)

İyi de o kadar yarışmacı var herkes 4 dk yollarsa kim izlicek 1 saat boyunca bu sahneleri. Şahsen ben izlemem juri olarak o kadar uzun sahneleri. Zaman çok değerli ve kısıtlı bir şey. :)
Ne yani benim elimdeki sahnelerin bir kısmı 3 dakikadan fazla o Zaman o sahnelerimi çöpe mi atayım. :)

Hayırlı olsun. :D Berrak'ımın sahnelerini izlerken repley tuşunuz bozulacak. 😎

jnml09.png

YarışmacıÜye
Ahu SungurIce_Cool_23
Cansu FırıncıDarkLeqenD
Bülent Çolakeskici
Esin Gündoğduxemrexxx
Tolga SarıtaşBully
Necati Şaşmazemree-29
Çetin TekindorÇiğdem-
İpek Karapınardenizz19
Gökçe BahadırYiğitt
Haluk BilginerTzira
Özgü Namalvadikızı
Sedef Avcıozgur2113
Burcu BiricikAserat
Mehmet Ali AlaboraMr.At
Burak Özçivitturkuazz
Jüriler
MasacRE- (Jüri Başkanı)
pompy
MEnes
Forumdash

Son sahne gönderme süresi ben haftasonu forumda olamayacağımdan dolayı 8 Ağustos 16.00'dır. Sahneleri özel mesaj yoluyla değil,konuya göndermeniz rica olunur. (All-Starda çok karışıklık yaşandı.) Ancak bu süre diğer haftalarda 1 ya da 2 gün olarak değişecektir.. Yeni sezon herkese hayırlı olsun..
Sahne Süresi Max 2 dakika 30 saniye olmak zorunda.. Bu hafta 2'li eleme var sahnelerinizi ona göre ayarlayın..

Herkese başarılar, iddialıyız inşallah. :A

Keyifli bir sezon olur inşallah:) tüm katılanlara başarılar:)

Ne yani benim elimdeki sahnelerin bir kısmı 3 dakikadan fazla o Zaman o sahnelerimi çöpe mi atayım. :)

Jüri başkanı @MasacRE- ise kesin bana kumpas kuruluyordur :A :A

ayferden rakiplere gözdağı var :A bu arada @masacre yi kim cüri başkanı yaptı .ss

İlk haftalar kısa olmalı sahneler. Jüri ve yarışmacıların sahneleri izlerken üşenip kaçmaması için. :) Elenmeler oldukça uzun sahneler koyulur ona göre bir ayar çekilir yani. :)