Daha dün bu sahne TV'de açıkken yarışmaya yollandığı takdirde iyi bir sonuç alacağını düşünmüştüm, onun üzerine yollamış olan ilginç oldu.Herkese merhaba bu hafta aksiyonlu bir sahneyle geliyoruz yarışmacı arkadaşlara başarılar
@ozgur2113 @Ice_Cool_23 @S.G.A.T. @Mr.At @Aserat @EFE UYSAL @Since2011 @turkuazz @denizz19 @Billy Kane @Bully @vadikızı @Çiğdem- @Tzira @eskici @destere
@xemrexxx @MEnes @GunesinOglu @HachiKo @Felon
Neden diskalifiye oldu ki? Ve bu hafta iki eleme mi vardı?Erdal Beşikçioğlu diskalifiye olduğundan tek eleme olacaktır. Sahnesini değiştirmek isteyen değiştirebilir. Kusura bakmayın bugün rahatsızım oylamayı başlatamayacağım.
Son süre Salı 20.00
@Aserat @denizz19 @EFE UYSAL @S.G.A.T. @Mr.At @turkuazz @Tzira @Bully @vadikızı @Ice_Cool_23 @Mr.At @ozgur2113 @Billy Kane @eskici @Çiğdem-
Neden diskalifiye oldu ki? Ve bu hafta iki eleme mi vardı?
Evet 2li eleme vardı, @Since2011 ben yokum dedi @Doğu da istemeyince böyle bir karar vermek zorunda kaldım.
yarışmayı değiştirecek jüri geri döndü
hazar motan çekeceğin var benden
bana özel mesaj atsana oylama zamanları unutuyorum ben foruma 5 dk girip çıkıyorum artık çiğdem atıyor onun yarışmasına kullanabiiyorum senin yarışmaya kullanamadım daha galiba
Aynen ya baktım aksiyonun dibi var dedim bu hafta bu olsunDaha dün bu sahne TV'de açıkken yarışmaya yollandığı takdirde iyi bir sonuç alacağını düşünmüştüm, onun üzerine yollamış olan ilginç oldu.
son oy göndermeye daha çok zaman varmış perşembeye kadar kim öle kim kalaOylama başlamıştır,sahneler konudadır!
Son oy gönderme tarihi perşembe 20.00'dır. Herkese başarılar..
@Felon @Doğu @destere @Since2011 @cookies @Yiğitt @xemrexxx @MEnes @GunesinOglu @HachiKo @eskici @Billy Kane @S.G.A.T. @Tzira @Aserat @turkuazz @Ice_Cool_23 @ozgur2113 @Mr.At @Bully @denizz19 @vadikızı @Çiğdem- @EFE UYSAL
son oy göndermeye daha çok zaman varmış perşembeye kadar kim öle kim kala
Öyle de açılmadı aynı yazı çıkıyor.Youtubeden izlemeye çalış
Öyle de açılmadı aynı yazı çıkıyor.