Ceyda Ateş 'Muhteşem Yüzyıl Kösem'de!

Feriha dizisinde baya iyi oynuyordu rolünü:)

Ceyda Ateş, Dilruba Sultan karakterine hayat verecekmiş. @Ice_Cool_23 @Billy Kane @Harunnn60 @Forumdash @GunesinOglu @dizi kolik @Yiğitt @xemrexxx @pompy @Çiğdem- @DarkLeqenD @Bully @utawlee @ABAY_06 @Jonsnow @-potterhead- @turkuazz @ozmoturk @soo @yaya39 @ihearyourvoice @mrt-06 @lale1 @HachiKo @cookies @Fks14 @sokak sanati @batuhankaralar @ahmetbayramm @Castei @Aserat @WesTxCoasT @masacre @tolgab @papuleoo @yigit_00

dilruba-sultan-kimdir-50829-2g.jpg

050320161235582911183_2.jpg

Ceyda düvenci iyi bir oyuncudur karakteri en iyi şekilde canlandıracaktor

Doğru ikiside biten dizilerde birbiri ile yarışıyor. :A Hazal 3 Ceyda 3 sanırım berabere gidiyor maç. :A

Adini Feriha Koydum'dan sonra:

Tutmayan diziler - Hazal Kaya
- Son Yaz-Balkanlar 1912
- A.S.K.
- Maral: En Güzel Hikayem

Tutmayan diziler - Ceyda Ates
- Evlerden Biri
- Firuze
- Tutar mi tutar
- Gamsiz Hayat

Tam da tahmin ettiğim role geliyo ama küçük oyuncu kadar şevkle oynayabilir mi bilemedim goreceğiz artik

Adini Feriha Koydum'dan sonra:

Tutmayan diziler - Hazal Kaya
- Son Yaz-Balkanlar 1912
- A.S.K.
- Maral: En Güzel Hikayem

Tutmayan diziler - Ceyda Ates
- Evlerden Biri
- Firuze
- Tutar mi tutar
- Gamsiz Hayat
Son 3 dizisi showda.Israrla showla çalışıyordu kızcağızda show aşkı vardı :) Allahtan o aşktan vazgeçti

Son 3 dizisi showda.Israrla showla çalışıyordu kızcağızda show aşkı vardı :) Allahtan o aşktan vazgeçti
Yılanların Öcü'nden ayrılmasaydı bu 2 dizi de olmayacaktı, kız bile bile tutan diziden ayrıldı saf. :A

Kösem de tutmuş bir dizi sayılmaz umarım bir sonraki işi sağlam olur. :D

Ceyda fettan kız rollerine iyi gidiyor, Dilruba rolüne yakışacaktır baya iyi transfer yaptık. :D Aslıhan Gürbüz'le arasında 4 yaş varmış ama gençleştirmeleri gerekecek Ceyda'yı. :D