MusicTopTR 2.Hafta Sonuçları

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,293
Puanı
1,061
MusicTopTr'den herkese merhabalar. Geçtiğimiz hafta bildiğiniz üzere ilk hafta sonuçlarını sizlere sunduk. Yeni hafta yani 2.haftamızın sonuçları da belli oldu.

Geçtiğimiz hafta sadece Türkçe şarkıların listeye dahil edileceğini yazmıştım ancak yabancı şarkılar için de talep gelince listemize ilk 3 yabancı şarkımıza da ekleme kararı aldık.

Bu hafta zirvenin sahibi el değiştirdi ve yükselişini sürdürerek zirveye ismini taşıyan kişi Mabel Matiz - Bir Hadise Var oldu. Şarkımızı tebrik ediyoruz. İşte çıktığı ilk günden beri büyük ilgi gören zirvedeki o şarkı... Şarkının klibi ise şuan 13.757.635 izlenme sayısına kavuştu.

Bu hafta zirve ortağımız ise zirvede yer alıp bu hafta bir basamak gerileyen Emre Kaya ve şarkısı 'Yapboz' oldu. Şarkı oldukça başarılı sonuçlar elde etti diyebiliriz. Klibi ise 18.317.467 izlenme sayısına kavuştu. İşte o dillere dolanan şarkı...

Bu hafta 3.sıraya yükselen isim ise değişiyor ve yaptığı güzel şarkılarla ve sesiyle hayran bırakan isim Burcu Güneş ve şarkısı 'Yakın Mesafe' zirveye göz dikmeye başlayan 3.isim oluyor. Şarkının klibi ise 8.051.860 izlenme oranına sahip.

YABANCI ŞARKILAR

Yabancı şarkılar listemize geldiğimiz zaman ise bu hafta zirvenin sahibi yaptığı güzel şarkılarla yabancı müzik severlerin gönlünde taht kuran Adele ve şarkısı 'Hello' ile MusicTopTr listemizin zirvesinde yer alıyor. Şarkının klibi ise 1.036.944.658 olmuş durumda. İşte o şarkı...

Yabancı şarkılar listemizin zirve ortağı olan ismi ise bu hafta Imany ve şarkısı 'Don't Be So Shy' oluyor. Bakalım gelecek hafta şarkı zirveye yerleşebilecek mi? İşte o şarkı...

Son olarak yabancı şarkılar listemizin zirveye adım adım ilerleyen 3.ismi ise Eva Simons ve şarkısı 'Bludfire' oluyor. İşte o şarkı...

Haftaya görüşmek üzere arkadaşlar... Yorumlarınızı bekliyorum.

@turkuazz @OzaN @yatutarsa @Bully @mrt-06 @xemrexxx @EFE UYSAL @DoğuEşrefoğlu @tolgab @vadikızı @ABAY_06 @cookies @Aserat @Yiğitt @Billy Kane @Harunnn60 @ozgur2113 @hayret bi şey @dizi kolik ve diğer arkadaşlar...

yabancı şarkıların çoğunu dinlemedim ama türk şarkıları biliyorum hepsini
severek dinliyorum

Emeklerine sağlık @denizz19 yine çok iyi bir çalışma olmuş, gelecek haftayı merakla bekliyoruz. :)

Bu hafta mabel matiz zirveye ulaşmış..ayrıca adele nin listede olması iyi olmuş..burcu Güneş'te listede yine bulunuyor...bu üç şarkı çok başarılı olmuş ayrıca listedeki diğer şarkılarıda tebrikler..
Emeğine salık @denizz19