Suskunlar Uyarlaması ''Game of Silence''ın Tanıtımı Yapıldı

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
148,864
Puanı
1,061
TİMS Prodüksiyon'un yapımcılığını üstlendiği ve 2012 yılında Show TV'de yayınlanan Suskunlar dizisinin ABD uyarlaması Game of Silence'ın tanıtımı yapıldı.

ABD'de yayınlanacak ilk Türk dizisi uyarlaması Game of Silence'ın başrolleri David Lyons, Michael Raymond, Bre Blair ve Larenz Tate ile dizinin yapım ekibi Televizyon Eleştirmenleri Birliği'nin gecesine katıldı. Dizinin başrollerinden Michael Raymond (orjinal versiyonda Sarp Akkaya'nın canlandırdığı Sarı)

''Dizinin ilk sezonu sonunda izleyiciler şok edici cevaplara ulaşacak, ancak bu cevaplar yeni soruları beraberinde getirecek.''

dedi. Bu sözlerden sonra dizinin 2. sezon planlanmasına başlandığı öğrenildi.Dizinin 10 bölümden oluşacak birinci sezonu 2016 ilkbaharında NBC kanalında başlayacak.
fdvfdfdg.png

@destere @Çiğdem- @sürgünüm @-potterhead- @S.G.A.T. @mrt-06 @denizz19 @Harunnn60 @Aserat @cookies @vadikızı @GunesinOglu @OzaN @Tolstoyevski @BesaleT
2015-0508-Upfront2015-Game-of-Silence-KeyArt-1920x1080-NS.jpg
indir.jpg
fgfgfg.png

Konu cok acayip ve farkli.Her zaman is yapar ama heryerde degil.Amerika daha uygun gibi.İzlerim,umarim izlenir.

İyi bir yapımdı bakalım uyarlaması nasıl olacak..iyi bir kurgu olursa izlenilir..

Yayınlayacağı kanal çok kötü. Bu sezon biraz toparladı ama bilemiyorum kanalda önemli bence. Biraz düşük reyting alsın hemen ipini çeker valla. Gerçi bu sezonda FOX düşüş yaşadı her sene farklı kanal düşüş yaşıyor ABD'de. :D

Böyle bizim diziler uyarlanınca merak ediyorum o duyguyu nasıl yansıtacaklar diye
fragmanı çıkınca etiketlerseniz sevinirim :)

ayy bu türkiye açısından bir başlangıç bence bir milat çünkü bizim dizilerimizin çoğu yeşilçamdan çoğu roman kitaplarından çoğu eski izileirn yeni uyarlaması çoğuda yabancı dizi uyarlamalarıydı türkiyede senaristim diye geçinenler çoğu 5 para etmez kimsenin senaryo yazabildiği yok hep biryerlerden uyarlama böyle bir ülkenin amerikaya orjinal dizi satması büyük başarı amerikan kanalı türkiyeden bir diziyi uyarlıcak gerçekten büyük başarı :love1::love1::love1:

ayy bu türkiye açısından bir başlangıç bence bir milat çünkü bizim dizilerimizin çoğu yeşilçamdan çoğu roman kitaplarından çoğu eski izileirn yeni uyarlaması çoğuda yabancı dizi uyarlamalarıydı türkiyede senaristim diye geçinenler çoğu 5 para etmez kimsenin senaryo yazabildiği yok hep biryerlerden uyarlama böyle bir ülkenin amerikaya orjinal dizi satması büyük başarı amerikan kanalı türkiyeden bir diziyi uyarlıcak gerçekten büyük başarı :love1::love1::love1:
karagülü uyarlasınlar bence:A @mrt-06 @denizz19

Bizdeki oynayanların tipleri daha mı iyi yoksa ben duygusal mı yaklaşıyorum? :D

ABD ve yurt dışında büyük ilgi görebilecek bir potansiyele sahip dizi. O nedenle ilgi çekeceğinden garanti eminim. :)

TİMS Prodüksiyon'un yapımcılığını üstlendiği ve 2012 yılında Show TV'de yayınlanan Suskunlar dizisinin ABD uyarlaması Game of Silence'ın tanıtımı yapıldı.

ABD'de yayınlanacak ilk Türk dizisi uyarlaması Game of Silence'ın başrolleri David Lyons, Michael Raymond, Bre Blair ve Larenz Tate ile dizinin yapım ekibi Televizyon Eleştirmenleri Birliği'nin gecesine katıldı. Dizinin başrollerinden Michael Raymond (orjinal versiyonda Sarp Akkaya'nın canlandırdığı Sarı)

''Dizinin ilk sezonu sonunda izleyiciler şok edici cevaplara ulaşacak, ancak bu cevaplar yeni soruları beraberinde getirecek.''

dedi. Bu sözlerden sonra dizinin 2. sezon planlanmasına başlandığı öğrenildi.Dizinin 10 bölümden oluşacak birinci sezonu 2016 ilkbaharında NBC kanalında başlayacak.
Ekli dosyayı görüntüle 48226

@destere @Çiğdem- @sürgünüm @-potterhead- @S.G.A.T. @mrt-06 @denizz19 @Harunnn60 @Aserat @cookies @vadikızı @GunesinOglu @OzaN @Tolstoyevski @BesaleT Ekli dosyayı görüntüle 48227 Ekli dosyayı görüntüle 48228 Ekli dosyayı görüntüle 48229

Yerlisini izlemedimde yabancını izlerim
oyunculsrı bir ayrıntısıyla kurcaliyim son kararımı öyle vereyim:)

Revolution'daki David Lyons ile Once Upon a Time'daki Michael Raymond da varmış izlenebilir. :)

Sabırsızlıkla bekliyorum valla suskunlar zaten efsaneydi bu da onu kadar iyi olur