Ayol beni de @sokak sanati etiketlemiş ama @Titanium etiketledi diyor
Misal sen etiketliyorsun ya o bana @Bully olarak geliyor bu yarışmada
Ayol beni de @sokak sanati etiketlemiş ama @Titanium etiketledi diyor
Çok iyi bir şarkıAHMET KAYA'NIN YİNE EFSANE ŞARKILARINDAN BİRİSİ ''ARKA MAHALLE'' BU HAFTA SİZLERLE...
@Bully bak yine efso bir şarkı, bitmedi yani.
@GunesinOglu @Bully @denizz19 @mrt-06 @vadikızı @Çiğdem- @Harunnn60 @-potterhead- @pompy @turkuazz @xemrexxx @Almila @sokak sanati @Maskeli Fedai @tolgab @Felon @cookies @DarkLeqenD @ozgur2113 @EFE UYSAL @Castei @cevaa @Reytinger @OzaN @Ahmad @Billy Kane @Tolstoyevski @eskici @batuhankaralar @cookies @xdragxx @eskici ve unuttuğum diğer arkadaşlar...
Senin şarkın da Riri'nin en sevdiğim şarkılarından ilk ikimde olacak gibisin.
Beğenmene sevindim, teşekkürler.Çok iyi bir şarkıbaşarılar
![]()
Senin şarkın da güzel sayılır ama Medcezir'de çaldıktan sonra gözüme daha bir güzel göründü.Güzel gibi![]()
Beğenmene sevindim, teşekkürler canısı.Güzel şarkı![]()
AHMET KAYA'NIN YİNE EFSANE ŞARKILARINDAN BİRİSİ ''ARKA MAHALLE'' BU HAFTA SİZLERLE...
@Bully bak yine efso bir şarkı, bitmedi yani.
@GunesinOglu @Bully @denizz19 @mrt-06 @vadikızı @Çiğdem- @Harunnn60 @-potterhead- @pompy @turkuazz @xemrexxx @Almila @sokak sanati @Maskeli Fedai @tolgab @Felon @cookies @DarkLeqenD @ozgur2113 @EFE UYSAL @Castei @cevaa @Reytinger @OzaN @Ahmad @Billy Kane @Tolstoyevski @eskici @batuhankaralar @cookies @xdragxx @eskici ve unuttuğum diğer arkadaşlar...
Ben bu şarkıya çok antiyim biliyor musun Sıla'ya verilmesi gereken tüm ödülleri sırf Tarkan sahneye çıksın diye 8 ödül vermişlerdi bu haksızlığı unutmadım o yüzden çok bir şey bekleme zaten şarkıyı da çok sevmemBu hafta ödülleri silip süpürmüş olan ''Sevdanın Son Vuruşu'' ile karşınızdayız
Şarkıya antilik yapmayın![]()
@cookies @Tzira @Reytinger @GunesinOglu @DarkLeqenD @turkuazz @Castei @Felon @Titanium @*YıldırıM* @batuhankaralar @destere @S.G.A.T. @hayret bi şey @OzaN @ABAY_06 @soo @eskici @Almila @Amoureux @cevaa @vadikızı @Çiğdem- @sokak sanati @denizz19 @-potterhead- @Harunnn60 @EFE UYSAL @Bully @Yiğitt @xemrexxx @ozgur2113 @xdragxx @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @mrt-06
İlk ona kalarak amacıma ulaştım ben zaten.Bu haftayı da atlatacak gibisin canısı hadi iyisin.![]()
İki üç şarkıya yorumumu yapayım
@-potterhead- @sokak sanati ilk ikimi siz alırsınız muhtemelenEfso gelmişsiniz
![]()
Ben?İki üç şarkıya yorumumu yapayım
@-potterhead- @sokak sanati ilk ikimi siz alırsınız muhtemelenEfso gelmişsiniz
![]()
Serdar Ortaç da bu şarkı yüzünden hiç ödül alamamıştı.Bu hafta ödülleri silip süpürmüş olan ''Sevdanın Son Vuruşu'' ile karşınızdayız
@cookies @Tzira @Reytinger @GunesinOglu @DarkLeqenD @turkuazz @Castei @Felon @Titanium @*YıldırıM* @batuhankaralar @destere @S.G.A.T. @hayret bi şey @OzaN @ABAY_06 @soo @eskici @Almila @Amoureux @cevaa @vadikızı @Çiğdem- @sokak sanati @denizz19 @-potterhead- @Harunnn60 @EFE UYSAL @Bully @Yiğitt @xemrexxx @ozgur2113 @xdragxx @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @mrt-06
ayy sen merak etme kimse seni tutamazBu hafta ödülleri silip süpürmüş olan ''Sevdanın Son Vuruşu'' ile karşınızdayız
Bir dinleyelim detaylı yorumu sonra yapacağımBu hafta ödülleri silip süpürmüş olan ''Sevdanın Son Vuruşu'' ile karşınızdayız