Maskeli Fedai
Favori Üye
Firuze şaşkınNe oldu neyi severim?
Fena değil Boş Yereyi kullan tam puan sana@Maskeli Fedai sen Reverans'ı nasıl buldun
Onu biliyorum sevdiğini o haftaya kadar elenmezsen tam puanı alırım sendenFiruze şaşkın
Fena değil Boş Yereyi kullan tam puan sana
Oha tam puan diyecem de @adımutlulukk da Eurovision efsanesiyle gelmiş. Bu hafta yine final puanı hayal bana final hedefi olmayanlar saolsun.AHMET KAYA BU HAFTA YİNE ÇOK İDDİALI !!
AHMET KAYA'NIN EN HİT ŞARKILARINDAN BİRİSİ OLAN ''KUM GİBİ'' BU HAFTA SİZLERLE...
Acımasız olma şimdi bu kadar
Dün gibi dün gibi çekip gitme
Bırak da sarılayım ayaklarına
Kum gibi kum gibi ezip geçme
@GunesinOglu @adımutlulukk @sürgünüm @Billy Kane @mrt-06 @xemrexxx @-potterhead- @Amoureux @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @Ahmad @hayret bi şey @Tolstoyevski @EFE UYSAL @EnveR @tolgab @gözlemci @vadikızı @denizz19 @turkuazz @cookies @batuhankaralar @Çiğdem- @ABAY_06 @primavera @S.G.A.T. @Castei @Maskeli Fedai @beyazsoy @Felon @Almila @HarzeM @BesaleT @soo @DarkLeqenD @eskici @Reytinger ve unuttuğum herkes...
Benim şarkımda efsanedir.Oha tam puan diyecem de @adımutlulukk da Eurovision efsanesiyle gelmiş. Bu hafta yine final puanı hayal bana final hedefi olmayanlar saolsun.
Evet öyle Ahmet Kaya'nın belki de en sevdiğim şarkısıdır 8.haftadan kullandığın için tebrik ediyorum seni.Benim şarkımda efsanedir.
Evet öyle Ahmet Kaya'nın belki de en sevdiğim şarkısıdır 8.haftadan kullandığın için tebrik ediyorum seni.
Zaten Ahmet Kaya buraya kadar gelerek de büyük başarıya imza atmıştır, daha dev 4 şarkımız var. Onları da yollayıp ilk 10'da olarak veda etmeyi isterim.Evet öyle Ahmet Kaya'nın belki de en sevdiğim şarkısıdır 8.haftadan kullandığın için tebrik ediyorum seni.
Ben de ne diyorsunuz diyorum görmemişim bu mesajı. Firuze şarkısını zaten çok severim bu hafta zirve adaylarımdan.Bizde sviyoruz.
@mrt-06 için Show'da ki dizisini hatırlat.
Bu şarkı da çok güzel Yiğitim sen hep iddialısın bu aralar.AHMET KAYA BU HAFTA YİNE ÇOK İDDİALI !!
AHMET KAYA'NIN EN HİT ŞARKILARINDAN BİRİSİ OLAN ''KUM GİBİ'' BU HAFTA SİZLERLE...
Acımasız olma şimdi bu kadar
Dün gibi dün gibi çekip gitme
Bırak da sarılayım ayaklarına
Kum gibi kum gibi ezip geçme
@GunesinOglu @adımutlulukk @sürgünüm @Billy Kane @mrt-06 @xemrexxx @-potterhead- @Amoureux @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @Ahmad @hayret bi şey @Tolstoyevski @EFE UYSAL @EnveR @tolgab @gözlemci @vadikızı @denizz19 @turkuazz @cookies @batuhankaralar @Çiğdem- @ABAY_06 @primavera @S.G.A.T. @Castei @Maskeli Fedai @beyazsoy @Felon @Almila @HarzeM @BesaleT @soo @DarkLeqenD @eskici @Reytinger ve unuttuğum herkes...
Teşekkür ederim canısı, tam puanlarını bekliyoruz artık.Bu şarkı da çok güzel Yiğitim sen hep iddialısın bu aralar.
Bu hafta tam puanıma aday çok kişi var başta @adımutlulukk @Maskeli Fedai birde başıma sen çıktın. Daha bir sürü şarkı açıklanacak bakalım nasıl sıralıycam.Teşekkür ederim canısı, tam puanlarını bekliyoruz artık.
Sen bana gel, bana. (Hadise mod on)Bu hafta tam puanıma aday çok kişi var başta @adımutlulukk @Maskeli Fedai birde başıma sen çıktın. Daha bir sürü şarkı açıklanacak bakalım nasıl sıralıycam.
@GunesinOglu bugün şarkı atma modumdayım.
Rihanna mın yolladığı şarkı da efsane @sokak sanati
Ya benEvet öyle Ahmet Kaya'nın belki de en sevdiğim şarkısıdır 8.haftadan kullandığın için tebrik ediyorum seni.