MusicSurvivor All Star | 4.Hafta

Çido dün garanti ilk 10 dayım diyordun demi sen :F
ilk 14 içindeymişim işte çok rahat geçirdim bu haftayıda final puanı olarakta 2. enyüksek oalrak sahibim çok başaırlı 3 hafta geçirdim all starın favorileridnen birisi olduğunu bu 3 hafta gösterdik bu sefer çeyrekten aşşağıya bırakmıcam çeyreke kalırsam final zaten garanti
:A:A:A

ilk 14 içindeymişim işte çok rahat geçirdim bu haftayıda final puanı olarakta 2. enyüksek oalrak sahibim çok başaırlı 3 hafta geçirdim all starın favorileridnen birisi olduğunu bu 3 hafta gösterdik bu sefer çeyrekten aşşağıya bırakmıcam çeyreke kalırsam final zaten garanti
:A:A:A

İnşallah ama Musti bu hafta yolcu gibi isyankar ı kullan o yüzden :D

İnşallah ama Musti bu hafta yolcu gibi isyankar ı kullan o yüzden :D
ben çok rahat ve başarılı gidiyorum panik kelimesinin p sine bile şuan gerek yok taktiksel açıdan sıralama açısından final puanı açısından rahatlık açısında her açıdan 4-4lük bir 3 hafta geçirdim herşey yolunda yanı :Z:Z:Z

ben çok rahat ve başarılı gidiyorum panik kelimesinin p sine bile şuan gerek yok taktiksel açıdan sıralama açısından final puanı açısından rahatlık açısında her açıdan 4-4lük bir 3 hafta geçirdim herşey yolunda yanı :Z:Z:Z

Aynen düşününce çok iyi başlamışsın.Final puanı sıralamasında 2.sin yani diğerleri düşünsün :A

yine çok iyi bir seçim @Bully bu sefer final puanı biile gelebilir bence yalın hayranalrını düşünürsek forumda şarkıda iyi :A:A:A

yine çok iyi bir seçim @Bully bu sefer final puanı biile gelebilir bence yalın hayranalrını düşünürsek forumda şarkıda iyi :A:A:A
Bu hafta final puanı hedefliyorum kesinlikle 1 haftalık aradan sonra. :A Kalpten Dudağa biraz Yalın'ın tarzının dışında bir şarkıydı bu yüzden pek sevilmedi sanırım, sevilmedi derken 8.lik de kötü sonuç değil ama Yalın'a göre başarısızlıktır. :A

Keşke çok özel bir şarkıdır Yalın boşuna "en sevdiğim şarkım" demiyor şarkı için normal sezonda kullanıp kulanmamak arasında kalmıştım ama kullanmadım ve hata yaptım. İnşallah iyi sonuçlar alacaz şarkıyla. :D

en sevdiğim şarkılarından
Sen beğendiysen tamamdır bu iş. :A

@Bully ne güzel final puanı alamadın diye sevinmiştik ama bu hafta alacak gibisin :(
İnşallah canım. :A