Yol Ayrımı Dizisinin Günü Belli Oldu !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Pana Film'in "Yol Ayrımı" Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Yapımcılığını Pana Film`in üstlendiği, Kemal Tahir'in aynı adlı romanından uyarlanan, başrollerini Ahmet Uğurlu, Engin Altan Düzyatan, Dolunay Soysert, İlker Kızmaz, İbrahim Kendirci ve Kerem Alışık'ın paylaştığı "Yol Ayrımı" dizisi 19 Aralık Çarşamba 22.30`da Trt 1`de başlıyor. Dizi`nin yönetmenliğini ise Yasin Uslu üstleniyor. "Kurtlar Vadisi"den başka neredeyse hiç bir dizisi tutmayan Pana Film`in bu dizisinin nasıl reyting alacağı merak konusu

111220121253031987323_2.jpg

oyuncular gayet ıyı dönem dızısı trt1 de olacagı ıcın reytıng kaygısı olmayan bır dızı başarılar

oyuncular müthiş heleki ahmet uğurlu efsane oyuncu karizma var adamda :)

izlerim diyeceğimde yapım şirketi sakat :)

kır be kardeş şu ön yagılarını

- - - Ekleme - - -

senıde pana fılım ailesi içine alalım bu diziyle başla seni yavaş yavaş vadiye transfer ederiz

- - - Ekleme - - -

destere kardeş bu yazdıkların senin içindi

- - - Ekleme - - -

senıde pana fılım ailesi içine alalım bu diziyle başla seni yavaş yavaş vadiye transfer ederiz

- - - Ekleme - - -

önyargı değil benim dediğim:)
hanı vadiden dolayı bir alerjim var panaya yoksa karakol diziside sanırım pananındı izlemiştim :))

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

:d :d
Benim bildigim destere kaliteli diziler izler ki panada kaliteli dizi çekmediğine göre dediklerin yatar :d

proje dizi yine tutmayacak ama trt için kültür hizmeti olarak kalacak sadece

pana vadi varken çok iddaalı bi iş yapamaz vadi çok üst düzey ağır bi iş oyuncular çok iyi sakarya fırattan sonra belki izlenir

takas kardeş hoşgeldin benı buralarda yalnız koma sevındım geldıgıne kaç saattir tek basıma mucadele edıyorum vadı düşmanlarıyla

takas kardeş hoşgeldin benı buralarda yalnız koma sevındım geldıgıne kaç saattir tek basıma mucadele edıyorum vadı düşmanlarıyla

takasın bir faydası olmazki sana şimdi haklısın ağa der başkada bişey demez :))

katkısı o kadar olur :)

- - - Ekleme - - -

pana vadi varken çok iddaalı bi iş yapamaz vadi çok üst düzey ağır bi iş oyuncular çok iyi sakarya fırattan sonra belki izlenir

zaten vadi en kaliteli dizisiyse pananın pananın isminin geçtiği yere 500 kilometre uzaktan geçmek lazım tamamen çöplerden oluşan diziler silsilesi hazırlıyor demektir :))