Alemin Kralı Kaldırılıyor Mu? FF Özel

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Atv de reytinglerinin düşüklüğünden dolayı bol bol gün değiştiren ve geçen seneki reytinglerini mumla arayan Alemin Kralı'nın yayından kaldırılacağı konuşulmaya başlandı. Bu dedikoyu güçlendiren bir olay dün Alemin Kralı'ın başrol oyuncusu Şafak Sezerin dün gece yayınlanan Mesut yarın sunduğu burda laf çok programı arayarak dizi ekibince konuk olmak istemelerini söylemesi oldu

geçen senede reytingleri düşmüştü mesut yara katıldılar reytingleri toparlandı. tekrar toparlanır umuyorlar sanırım

1-2 reytinge çıktıgı oluyor ab de özelikle bunu gibi bir kaç program gezseler tanıtım olur. baksana diğer reytingi düşen dizilere kanal kanal geziyor. hayat devam ediyorun gezmediği kanal kalmadı

Allah aşkına Evrim Akın olmasa bu dizide izlenirliği yok...Evrim Akın hem Bez Bebek'te hemde burda kendini harcadi..Avrupa Yakası'ndaki rolünü mumla arattırıyor...

Yalnız Şafak Sezer, dizi ekibiyle konuk olmak istemedi. :)

Yeni bir film çekimini bitirdi ve filmin ekibiyle beraber konuk olmak istedi. :)

Yani bu konuk olmanın Alemin Kralı dizisiyle alakası yok. :)

Yalnız Şafak Sezer, dizi ekibiyle konuk olmak istemedi. :)

Yeni bir film çekimini bitirdi ve filmin ekibiyle beraber konuk olmak istedi. :)

Yani bu konuk olmanın Alemin Kralı dizisiyle alakası yok. :)

hmm doğruysa beyazsoy gene faka bastı dün bana çok güldü 5 dk sonra kendi komik duruma düştü bu da 2 etti ilahi adalet:D

şafak sezer geçen ekiple katılacagız dedi.. geçen ekip nasıl filim ekibi olacak

"Filmimizi bitirdik aynı ekip tekrar çıkmak istiyoruz" kurduğu cümle bu. :)

Daha önce tekrar katılmışlar demek ki. :)

filmi aynı kadroyla çektiyseler tamam dediğin dogru ama ben iki filimde de aynı kadroyu kurma ihtimalinin zayıf oldugunu düşünüyorum.

şimdi internete baktm filim ekibiyle katıldıgı videoyaya raslayamadım. ama alemin kralı ekibiyle katıldıgı programı hatırlıyorum

şimdi internete baktm filim ekibiyle katıldıgı videoyaya raslayamadım. ama alemin kralı ekibiyle katıldıgı programı hatırlıyorum

Onu ben de hatırlıyorum. :)

Benim hatırladıklarım Şafak Sezer 3 kere katıldı programa, biri dizi ekibiyle beraber, diğeri Zafer Çağlayan'la birlikte diğeri de Maskeli Beşler serisinin senaristi ve yönetmeni Murat Aslan'la katılmıştı.

Galiba aynı ekip derken Murat Aslan'ı kast ediyor. :)

Başka katıldığı varsa izlemediğim için bilmiyorum, izlediklerim bu kadar...

murat arslanla katıldığını izlemedim ama maskeli beşler çok oldu çekilleli. bakalım yakında belli olur herşey