Yalan Dünya Yine Peşpeşe!

Lordly

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1,188
Puanı
284
​Yalan Dünya Yine Peşpeşe!

Kanal D geçen hafta olduğu gibi; 20.00'da Yalan Dünya'nın yeni bölümünü yayınladıktan sonra aynı bölümün tekrarını yayınlayacak. Dizinin reklamlarla ne kadar bölüneceği ise merak konusu!

Bu şekilde, Karadayı ve O Ses özetteyken Yalan Dünya'nın fazla reyting alması sağlanacak ve 20.00-23.45 geniş yayın dilimi sayesinde özellikle O Ses'in reytingleri kırpılmaya çalışılacak.

Kanıt ise 23.45'te başlayacak!

Kanal D'nin son haftalarda kafası karışık. Yayın akışı şu an için böyle. Bakalım ilerleyen saatlerde bu yayın akışı değişecek mi?

Son düzenleme:
Acaba geçen haftaki başarıdan sonra Yalan Dünya'yı hep böyle yayınlayıp PT2'ye başka dizi mi düşünecekler? Olan Kanıt'a olacak gibi gözüküyor 23.45'te dizi mi olur?

Arka Sokakları pazartesi pt2'ye koymayı düşünüyor olabilirler.

Bence akışı henüz düzenlememiş Kanal D, her zamanki hali...

Geçen haftaki tekrarın 2-3 reyting alması olayından sonra Kanal D aynı hatayı yapmaz...

Geçen hafta Kanıt'ın yeni bölümü yoktu o yüzden düzenlenmiş olması yüksek ihtimal. :)

Eksik düzenlemişlerdr bence. :) Ben hiç ihtimal vermiyorum arkasından tekrarının yayınlanacağına...

Kanal D dizi yüksek reyting alsın, aynı zamanda da PT'miz batmasın istiyorsa diziyi az reklamlar ve özetle yayınlamalı... Özetsiz girerse dizi bittikten sonra yine Kanal D son sıralara düşer kanal sıralmasında...

Eksik düzenlemişlerdr bence. :) Ben hiç ihtimal vermiyorum arkasından tekrarının yayınlanacağına...

Kanal D dizi yüksek reyting alsın, aynı zamanda da PT'miz batmasın istiyorsa diziyi az reklamlar ve özetle yayınlamalı... Özetsiz girerse dizi bittikten sonra yine Kanal D son sıralara düşer kanal sıralmasında...

Zaten bunu sürekli hale getiremezler. Anca başka bir planları varsa olabilir ve düşününce Umutsuz Ev Kadınları'nın taşınması mantıklı geliyor. Perşembe günü İntikam için boşaltılacak sonuçta. :)

Zaten bunu sürekli hale getiremezler. Anca başka bir planları varsa olabilir ve düşününce Umutsuz Ev Kadınları'nın taşınması mantıklı geliyor. Perşembe günü İntikam için boşaltılacak sonuçta. :)

4-5 hafta var Umutsuz'un ve Kayıp Şehir'in yer değiştirmesine(eğer bu diziler o zamana kadar perşembe batmazsa tabi), 5 hafta Yalan Dünya'yı böyle yayınlayamazlar, bence akış hatalı. :)

4-5 hafta var Umutsuz'un ve Kayıp Şehir'in yer değiştirmesine(eğer bu diziler o zamana kadar perşembe batmazsa tabi), 5 hafta Yalan Dünya'yı böyle yayınlayamazlar, bence akış hatalı. :)

İntikam'ın Ocak'ın ilk haftasında yayına gireceğini düşünürsek -ki büyük ihtimal öyle olur- bu hafta hariç 3 hafta kalıyor sadece. :)

Bence yayınlanmaz diyorum yani Umutsuz Ev Kadınları'nın geçişini hızlandırırlar beklemezler İntikam'ın gelmesini. :)

Yalan Dünya'nın PT'ye yayılacağını düşünüyorum açıkçası, yayılmayacaksa da ikinci dizi de iddialı olmalı, yeni dizilerden biri gelsin, Monk mesela...

Komedi tavan yapsın pazartesi...

Yalan Dünya'nın PT'ye yayılacağını düşünüyorum açıkçası, yayılmayacaksa da ikinci dizi de iddialı olmalı, yeni dizilerden biri gelsin, Monk mesela...

Komedi tavan yapsın pazartesi...

Monk da bir ihtimal tabii ama onun çekimleri bile başlamadı sanırım gecikebilir epey. :)

geçen haftaki doğru bir taktikti, önümüzdeki hafta aynısının devam etmesi yanlış olur o sesle aynı anda yayınlansa o sesi zaten böler ikiye neden tam o sese denk getirmiyorlarki?

Ama Kanıt`ın fragmanlarında 23.15 yazıyor. Yalan Dünya özetli yayınlanacak. Normal düzen kısacası

- - - Ekleme - - -

Evet, kesin olarak Kanıt saat 23.00`te. Kanal D sitesinde fragmanda da öyle yazılmış, ana sayfada da

Yalan dünya 22:00 a kadar oynasın sonra kanıt oynasın işte kanıt belki çok izlenir denemesi lazım :)