Fks14'ün İlk Filmi Gelişmeleri Paylaşım Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Bu konuda Aralık ayinda çekmek istedigim filmimle ilgili tüm gelismeleri sizlere aktaracagım..

Sizin de merak ettiginiz birseyler varsa, sorabilirsiniz tabii ki..

f.gif
u.gif
r.gif
k.gif
a.gif
n.gif

film icin yaklasik 100 kisi basvuruda bulundu. hepsi degerlendirildi..

Nasıl film? Bildiğin set ortamımı yoksa forum içi etkinlik mi? 100 kişiyi nerden buldun öyle😕 Hayırlı olsun bu arada:X

Nasıl film? Bildiğin set ortamımı yoksa forum içi etkinlik mi? 100 kişiyi nerden buldun öyle😕 Hayırlı olsun bu arada:X

Evet gercek bir set olacak. Forum icin degil, forum icin diziler yapmiyorum artik.

bir sitede yeni bir film icin oyuncular aradigimi yazdim ve oylece basvurdular.

Hayırlı olsun, başarılar :)

Sag ol Bugra..

- - - Ekleme - - -

Detayları yazmamışsın film çekme işi nereden çıktı yapımcı kim yönetmen kim sen tam olarak neyi üstleniyorsun? :)

Film çekme istegim zaten uzun zamandir vardi. Zaten bunun için okulda para ödülü de kazandim filmi yapmak için. 90 dakikalik bir film olmayacak zaten. Küçük adimlarla baslayacagim. Yönetmen, yapimci ve senarist benim ve Hollanda'da bir ilki gerçeklestiriyorum diyebilirim. Ana haber bültenleri de kismetse gelip çekim yapacaklar.

Sag ol Bugra..

- - - Ekleme - - -

Film çekme istegim zaten uzun zamandir vardi. Zaten bunun için okulda para ödülü de kazandim filmi yapmak için. 90 dakikalik bir film olmayacak zaten. Küçük adimlarla baslayacagim. Yönetmen, yapimci ve senarist benim ve Hollanda'da bir ilki gerçeklestiriyorum diyebilirim. Ana haber bültenleri de kismetse gelip çekim yapacaklar.

O zaman kısa film olacak. Süresi ne kadar peki ve senaryo hazır mı tamamen?

Yönetmen, yapımcı ve senarist hepsi ben olacağım diyorsun diğerleri tamam da yapım kısmını nasıl karşılayacaksın çekim yapmak için bir ekibe ihtiyaç yok mu tek başına yapabilecek misin her şeyi ve oyuncu kaç kişi olacak ücretlerini nasıl karşılayacaksın kazandığın ödül ne kadar yeterli olacak? Son olarak film internette mi yayınlanacak?