Başbakan Muhteşem Yüzyıl'a Savaş Açtı!

Karışmadığı bir diziler kalmışdı onada karıştı tam oldu sırada hangi boş işler var merakla bekliyorum.Adı üstünde Muhteşem Yüzyıl bir dizi tarihimizi merak edenler öğrenmek isteyenler bu ihtiyacını dizi yerine tarihi kaynaklardan yararlanarak öğrenirlerse hiçbir sorun olmaz :)

Recebin etekleri tutuşmuş :D
Dizi kötü filan yansıtmıyor. Padişahın haremi yok muydu? Oğlunu öldürmedi mi? Bir kadına sırıl sıklam aşık olmadı mı? Kardeşler birbirlerini öldürmedi mi? Hürrem kötü bir kadın değil miydi? Eğer illa eleştilecekse, sarayı 10 dakika gösteriyolarsa savaşı 2 dakika gösteriyorlar. Zaten My sarayın içini ele alan bir dizi, dışını öğrenmek isteyen kitap okusun. İkra Recep ikra :D
Dizi başladığında 2 yıl sarayda kaldı diyorlardı. Şimdi de 30 yıl at üstünde gitti diyorlar. Bir tutturamadılar :D

tek padişahın değil herkesın haremi var ama padisahta olsa haremdeki herkkesle yatamaz . daha bundan haremden haberi olmayan arkadaşlar var maalesef :))))
suç işleyen oğluda olsa cezasini vermesinin neresı kötü. daha avrupa birliğine girmeden önce devlete isyan edenlerin cezası idamdi bizde ve çoğu ülkede hala durum aynı

Muhtesem Yüzyil'in yayindan kaldirmasi söz konusu bile olamaz bence.

Herhalde tarihi öğrenmek için my izlemiyor insanlar tarihi öğrenmek isteyenler belgesel izlesin kitap falan okusun hash tag açalımmı :D #muhtesemyuziladokunma :D

Öyle bir kaldırılır ki aklınız hayaliniz durur:d Başbakan varsa işin ucunda kesin kaldırılır

önce diğer sorunlara el atsın sonra my ye gelir sıra :d başbakanın da gücü yetmeyeceği şeyler var mesela üye olmak için her şeyi yaptığı ab yasaları yüzünden my yi kaldırması imkansız

tek padişahın değil herkesın haremi var ama padisahta olsa haremdeki herkkesle yatamaz . daha bundan haremden haberi olmayan arkadaşlar var maalesef :))))
suç işleyen oğluda olsa cezasini vermesinin neresı kötü. daha avrupa birliğine girmeden önce devlete isyan edenlerin cezası idamdi bizde ve çoğu ülkede hala durum aynı

suç işlemiş mi mustafa önce o tartışılmalı :D harem de her önüne gelenle ilişkisi yok zaten diziyi izle de yoprum yap

- - - Ekleme - - -

Reyiz yorum konusumu burası. :D

reyize karışma haluk u geçmeye çalışıyor şu an :d

bu dizinin boş bişey olmadığını anlayamamış bazı arkadaşlar.. bu dizi türkiyenin disarda dış politikasına zarar veriyor yanlış tanıtıyor. turkıyenın zarar görmesini isteyen arkadaşların oldugununa inanmak istemiyorum

önce diğer sorunlara el atsın sonra my ye gelir sıra :d başbakanın da gücü yetmeyeceği şeyler var mesela üye olmak için her şeyi yaptığı ab yasaları yüzünden my yi kaldırması imkansız
Başbakan ülkemiz için neler veriyor siz görmüyorsunuz.My kaldırır.Kaldırılırsa görecem ben sizi:d

bu dizinin boş bişey olmadığını anlayamamış bazı arkadaşlar.. bu dizi türkiyenin disarda dış politikasına zarar veriyor yanlış tanıtıyor. turkıyenın zarar görmesini isteyen arkadaşların oldugununa inanmak istemiyorum

politika dediğin şey değişir izleyen ülkedeki vatandaşların türkiyeye ilgisi artıyor :D

suç işlemiş mi mustafa önce o tartışılmalı :D harem de her önüne gelenle ilişkisi yok zaten diziyi izle de yoprum yap

- - - Ekleme - - -

reyize karışma haluk u geçmeye çalışıyor şu an :d

sen önce benim yazimi tam oku ondan sonra öneride bulun :))) dizide padisah herkesle yatıyor mu diyorum
padisahin haremdekı uyduruk şeylerini tartısmıyon ama mustafanın sucsuz olduğunu tartısıyon :)))) ne desem boş. o zamanın kanunlarına göre suçlu padişah sanki keyfınden bogdurdu :)))))

Beyaz uzun uzun gereken ayarı veriyor ama sizin tek lafınız kıskanma oluyor diziyi. :D

okumayı dsa unuttun galiba türkiyenin dış olitikasına zarar verir diyor politikalr değişir duruma göre o yüzden onun bir önemi yok ayar da yok ortada gazoz kapağı onlar

- - - Ekleme - - -

sen önce benim yazimi tam oku ondan sonra öneride bulun :))) dizide padisah herkesle yatıyor mu diyorum
padisahin haremdekı uyduruk şeylerini tartısmıyon ama mustafanın sucsuz olduğunu tartısıyon :)))) ne desem boş. o zamanın kanunlarına göre suçlu padişah sanki keyfınden bogdurdu :)))))

uyduruk olan ne halvet mi :) haremin oluş amacı ne ? önce onu cevapla sonra çamur atmayı bırakırsın