Polat Şaşmaz
Favori Üye
Recebin etekleri tutuşmuş![]()
Dizi kötü filan yansıtmıyor. Padişahın haremi yok muydu? Oğlunu öldürmedi mi? Bir kadına sırıl sıklam aşık olmadı mı? Kardeşler birbirlerini öldürmedi mi? Hürrem kötü bir kadın değil miydi? Eğer illa eleştilecekse, sarayı 10 dakika gösteriyolarsa savaşı 2 dakika gösteriyorlar. Zaten My sarayın içini ele alan bir dizi, dışını öğrenmek isteyen kitap okusun. İkra Recep ikra
Dizi başladığında 2 yıl sarayda kaldı diyorlardı. Şimdi de 30 yıl at üstünde gitti diyorlar. Bir tutturamadılar![]()
hurrem fıruze kanunı rekor kırar bu
Öyle bir kaldırılır ki aklınız hayaliniz dururBaşbakan varsa işin ucunda kesin kaldırılır
Öyle bir kaldırılır ki aklınız hayaliniz dururBaşbakan varsa işin ucunda kesin kaldırılır
tek padişahın değil herkesın haremi var ama padisahta olsa haremdeki herkkesle yatamaz . daha bundan haremden haberi olmayan arkadaşlar var maalesef)))
suç işleyen oğluda olsa cezasini vermesinin neresı kötü. daha avrupa birliğine girmeden önce devlete isyan edenlerin cezası idamdi bizde ve çoğu ülkede hala durum aynı
Reyiz yorum konusumu burası.![]()
Başbakan ülkemiz için neler veriyor siz görmüyorsunuz.My kaldırır.Kaldırılırsa görecem ben siziönce diğer sorunlara el atsın sonra my ye gelir sırabaşbakanın da gücü yetmeyeceği şeyler var mesela üye olmak için her şeyi yaptığı ab yasaları yüzünden my yi kaldırması imkansız
bu dizinin boş bişey olmadığını anlayamamış bazı arkadaşlar.. bu dizi türkiyenin disarda dış politikasına zarar veriyor yanlış tanıtıyor. turkıyenın zarar görmesini isteyen arkadaşların oldugununa inanmak istemiyorum
Başbakan ülkemiz için neler veriyor siz görmüyorsunuz.My kaldırır.Kaldırılırsa görecem ben sizi![]()
bu dizinin boş bişey olmadığını anlayamamış bazı arkadaşlar.. bu dizi türkiyenin disarda dış politikasına zarar veriyor yanlış tanıtıyor. turkıyenın zarar görmesini isteyen arkadaşların oldugununa inanmak istemiyorum
Kaldırılırsa görüşürüzdizi duruyo gucu yetıosa kaldırsınbıraz çesıtlılık kat yorumlarına
her çarsamba ezecek
![]()
![]()
Hayal-i emrehayal-i çd![]()
Kaldırılırsa görüşürüz
- - - Ekleme - - -
Hayal-i emre![]()
Kaldırılırsa görüşürüz
- - - Ekleme - - -
Hayal-i emre![]()
suç işlemiş mi mustafa önce o tartışılmalıharem de her önüne gelenle ilişkisi yok zaten diziyi izle de yoprum yap
- - - Ekleme - - -
reyize karışma haluk u geçmeye çalışıyor şu an![]()
Beyaz uzun uzun gereken ayarı veriyor ama sizin tek lafınız kıskanma oluyor diziyi.![]()
sen önce benim yazimi tam oku ondan sonra öneride bulun)) dizide padisah herkesle yatıyor mu diyorum
padisahin haremdekı uyduruk şeylerini tartısmıyon ama mustafanın sucsuz olduğunu tartısıyon))) ne desem boş. o zamanın kanunlarına göre suçlu padişah sanki keyfınden bogdurdu
))))