24 Kasım 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Ayna Başlasada Yüzümüz Proğram Görse :)

Acun'u izliyorum, şu sıralar gerçekten sıkıcı, bu reytingleri aldığına pek inanmıyorum, elbette yarın 1. olacak ama yüksek reyting almaz diye düşünmekteyim...

Yeteneksizsiniz 10.20 ratingle totalde birinciliğini koruyor. Eşim Bilir 8.50'yle ikinci, Alev Alev 4.88'le üçüncü sırada
AB'de Yeteneksizsiniz 12.48 ratingle en yakın rakibinin tam 3 puan önünde.Eşim Bilir 9.34 ratingle ikinci sırada. Alev Alev 3.10 ratingle
Ya rating cihazlarına bir şey oldu, ya <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">@</s>ratingkurdu şaşı oldu ya da gerçekler çok acı. Show TV ilk 30 kanal içinde görünmüyor. Oha
😱😱😱😱

Acun'un bir sonraki dilimde 10'u geçmesi olası görünüyor ama ben gerçekçi bulmam yükselmesini, gerçekten bir şey yoktu, mahoni de katılır herhalde bu görüşüme, SBT şişirmiş gibi...

Diğer programlara hiç bakmadım, onalara yorum yok...

Acun'un bir sonraki dilimde 10'u geçmesi olası görünüyor ama ben gerçekçi bulmam yükselmesini, gerçekten bir şey yoktu, mahoni de katılır herhalde bu görüşüme, SBT şişirmiş gibi...

Diğer programlara hiç bakmadım, onalara yorum yok...
Mahoni Starla ilgili en ufak hatta ufacık negatif görüşünün hiçbirine katılmaz emin ol :):)

Alev Alev geceyi Totalde 4.00 ab de 2.50 ratingle tamamladı.Bu sonuç ilersi için umut verici değil.
sosyete dizisi nolcak :D :d