24 Kasım 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Merak etmeyin açtim baktim şimdi Ümran Alev'i öğrendi sonunda 4.5 reyting garanti yarin:X:X Kaç hafta önce bağirdim çiğirdim feryat figanlar içinde şimdi mi duydular :F:F

sbt bugün atv yi silmiş listeden .. yarın tns de 5 reyting çıkacaktır hem ab de hem totalde..

heyecandan ölüyordum gerçekten böyle bir dizi olurmu ya :D :d

bencede böyle bir dizi olmaz bu stv ne biçim kanal ya ? nasıl dizi yayınlıyor madem beceremiyon dizi çekmeyi çekme niye milleti zor durumda bırakıyorsun .. böyle dizimi olur allah kahretsin..

mehmet seni destekliyorum..:))

bencede böyle bir dizi olmaz bu stv ne biçim kanal ya ? Nasıl dizi yayınlıyor madem beceremiyon dizi çekmeyi çekme niye milleti zor durumda bırakıyorsun .. Böyle dizimi olur allah kahretsin..

Mehmet seni destekliyorum..:))
alev aleve bİn basar one Öle sosyete dİzİsİ ÖĞkkkk

Coşma sırası Yeteneksizsiniz'e geldi. AB'de 11 ratingle birinci. totaldeyse 9.90'la zirvede

- - - Ekleme - - -

Hey Gidi Lale Devri hey.. Bir kaç ay öncesine kadar 10 ratingleri gören dizi şimdi 3 rating barajını bile aşamıyor.AB'de 2.78, totalde 2.96

Buğra konuyla alakası yok ama (hem de hiç yok, okumaya değmez) Rihannanın albümündeki en beğendiğin şarkılar neler? Yazarsan sevinirim :)