of hataya bak bomba![]()
bence bayağı bomba bu devamllılık hayatasi değil 4 sahnede tekrarlanıyor devamlılık olsa eyvallah geçilir ama setten kimse kodese nasıl gorılgınden haberi yok kodes filmi çeviriyorlar ay yapım yine çuvallabilir tabi yönetmen değişmezse
beyazsoy kıskanma diziyi baktın gördün fark atıcak rakiplerine hemen baslamıssın![]()
![]()
![]()
Millete de hata beğendirilmiyor.
Bir şeyi seviyorsunuz diye yapılan hatalarını da görmezden gelmeyin. Bilakis hoşunuza gitsin,
Hatası bulunuyorsa önemseniyor demektir. Hataları görüldükçe de daha iyiye gider.
Kaldı ki arkadaşımız çok iyi yakalamış bunu. Bu cidden büyük bir hata. Koskoca prodüksiyon yapıyorlarsa hapse girilirken bu eşyaların alındığı detayını atlamayacaklar arkadaşım.
Ama dikkatimi çeken şey, FavoriForum'da Kanalcılık Dizicilik almıs basını yürümüş kimse hiçbir şeye objektif bakmıyor.
uydurdum mu yani bunları. her dizide böyle bişey görsem aynı başlıgı açarım))) bak dün tubacıydım ha ona göre yaz
))))
- - - Ekleme - - -
desteklerinin devamını diler teşekür ederiz))))))
Bir kere bu sahneler tanıtım için çekilmiş sahneler bölüm için değil kaldı ki bu sahneler hapishane sahneleride olabilir.Hapishanede alyans takılabiliyor bildiğim kadarı ile ayrıca ufacık bir hata yani abartılcak bir durum yok
dreamden beklenen tepki gelmiş. dreamcıgın ben mi yanlış biliyorum diye googledan arttırdım haberin altında metin ucanın haberi var okursan adamın üzerindeki herşeyi almışlar..
ayrıca tanıtım diyon da insan birşeyi tanıtırlken daha özenli olur. bu kadar özene rağmen bu kadar büyük hata olacak iş değil)))) ozenmeseler ne hatalar çıkardı acaba
)))))
20 Dakika'da yüzük hatası Haber olmuş.![]()
Küçük gibi gözüküyor ama aslında çok önemli bir hata. Hapishane dizisi çekecek birinin hapishane ile ilgili kurallara tamamen hakim olması gerekir. Böyle en basit kurallara bile dikkat edilmiyorsa ileride daha da büyük hatalar görülebilir.![]()
Haberi bengenmeyenler bu siteden okuyun belki beğenirsiniz)))
Tuba Büyüküstün'ün dizisi yayınlanmadan ilk hata ortaya çıktı | Televizyon Gazetesi / haber, diziler, televizyon, sinema, magazin, aktüel, yaşam
Başka sitelerde de haberin yayınlandı beyazsoy, tebrik ederim.
ama bu site Furkan'ın sitesiymiş(yani orda görevliymiş) öyle diyordu yada ben öyle biliyordum.Başka sitelerde cıktıysa 4 buyuk gazetede çıkar.Tebrikler o zamanHaberi bengenmeyenler bu siteden okuyun belki beğenirsiniz)))
Tuba Büyüküstün'ün dizisi yayınlanmadan ilk hata ortaya çıktı | Televizyon Gazetesi / haber, diziler, televizyon, sinema, magazin, aktüel, yaşam
sen istediğini düşün ama ortada bir gerçek var bu doktorlar dizisini çekem deyip doktorla hemşireyi karıştıran yönetmen gibi bi durum
ama bu site Furkan'ın sitesiymiş(yani orda görevliymiş) öyle diyordu yada ben öyle biliyordum.Başka sitelerde cıktıysa 4 buyuk gazetede çıkar.Tebrikler o zaman
ama hala aynı şeyleri savunuyorum![]()
Bu ne yahusen istediğini düşün ama ortada bir gerçek var bu doktorlar dizisini çekem deyip doktorla hemşireyi karıştıran yönetmen gibi bi durum) ciddi komik bir hata o yüzüğü niye taktırdıgını söyleyeyim tubanın evli oldugunu seyirci göstermek ve eşine baglı biri dedirtmek
)))