Bu diziden ben de çok şey bekliyordum. Ama hayal kırıklığı yarattı. Bir ihtimal Fox`a transfer olabilir bence. Reytingleri çok da dip değil
Haluğa sorsak Muhteşem Yüzyılla Vadi de Fox`a transfer oluyorhaluk ırtıbate geçer
Kanal D için çok düşük reytingler bunlar. Eskiden olsa şu an 5 reyting alan bütün dizilerini kaldırırdı. Ama şimdi pek güçlü olmadığı için elinde tutuyor. Sultanı bile kaldırdıAslinda Kanal D neden böyle karar aldi simdi anlamis degilim, PT-2'de çok çok iyi gitmiyordu tamam ama geçen hafta dizi A/B grubunda 8.olmayi basardi, PT-2'de..
Yok ya bitmemiştir, ab de çıkış yakalamıştı hele birde Berenin arkasında yayınlanırsa 6 garantidir buda yeter dizi için
yapma be arada izliyodum
İclal Aydın yazdı twitter hesabına
niye doru demiş peki ? dizi güzeldi fahriye smdi daha dizilerde oynamazHatta Iclal Aydin dizinin bitmesinin dogru bir karar oldugunu açikladi..
niye doru demiş peki ? dizi güzeldi fahriye smdi daha dizilerde oynamaz
yalancı bahar dizisi 13 bölümmü ne sürdü , uzun aradan sonra veda ile ekrana döndü ama oda 7-8 bölüm dayana bildi biraz uzun sürer dizilere dönmesi
Fahriye'ye mutlaka yeni dizi projeleri gelir ama artik dizi seçmelerinde daha titiz davranir.