Emily-Daniel(Revenge)

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
143,274
Puanı
1,061

galiba İntikamda beren ile mert fırat arasında geçecek bu durum :d

Moderatörün son düzenlenenleri:
olsun daniel-emily daha çok yakışıyor :D bir dakika emily jack i sevmiyormuydu gerçekte bnm kafam karıştı 😀d:d

Onlada yakişmiyordu.Aiden iyidir Aiden has adamdır:X Jack dizinin en gereksiz karakteri.Baştan beridir ne için var şaşarim.Aiden iyidir:F:F
bence onu da bir yerde oyuna bağlıcakalr :D ya da ölecek 23.sezonun başında jack in yatının batmış hali vardı bakalım nbe zaman gelcek o sahne:D

bence onu da bir yerde oyuna bağlıcakalr :D ya da ölecek 23.sezonun başında jack in yatının batmış hali vardı bakalım nbe zaman gelcek o sahne:D
Jack'de çıksın Amanda kalsın hele Jack'in kardeşide gitsin GG'de birini bulsun.Jack ve ailesi önemli rolde dizide.daima sıkıcılar.Birde bari almak isteyen Teen Wolf'dan adam gelmiş:F oda gereksiz sanki.

Jack'de çıksın Amanda kalsın hele Jack'in kardeşide gitsin GG'de birini bulsun.Jack ve ailesi önemli rolde dizide.daima sıkıcılar.Birde bari almak isteyen Teen Wolf'dan adam gelmiş:F oda gereksiz sanki.
katılıyorum :D ama gg nin 8 bölümü falan kaldı declan işsiz kalmasın :D
barı almaya çalışan adamın geçmişten bir derdi var önce o ortaya çıksın sonrasını düşünürüz
amanda tabi gitmesin öle bi güzellik ayrılmamalı bence yalan dünya da oynamasa irem sak(tülay) tam olurdu o role:D

katılıyorum :D ama gg nin 8 bölümü falan kaldı declan işsiz kalmasın :D
barı almaya çalışan adamın geçmişten bir derdi var önce o ortaya çıksın sonrasını düşünürüz
amanda tabi gitmesin öle bi güzellik ayrılmamalı bence yalan dünya da oynamasa irem sak(tülay) tam olurdu o role:D
Bende niyeyse Valide Sultan'ın gençliğini oynayan kızı düşünmüştüm.Gönülçelende saçi dalgalı filandı.O kızın adı neydi.Aman akşam ki bölümü düşünce Beren'e de onu yakiştiramadım şimdi:F:F

Bende niyeyse Valide Sultan'ın gençliğini oynayan kızı düşünmüştüm.Gönülçelende saçi dalgalı filandı.O kızın adı neydi.Aman akşam ki bölümü düşünce Beren'e de onu yakiştiramadım şimdi:F:F
o kız çok ağırbaşlı sanki bence daha oynak biri lazım tülay gibi :d

o kız çok ağırbaşlı sanki bence daha oynak biri lazım tülay gibi :d
evrim-alasya06.jpg
margarita-levieva-3.jpg

Sanki birisnden birisi saç rengi değiştirse olur gibi ? Gönülçelende bildiğin oynakdi Valide Sultanda öyle değildi.

galiba İntikamda beren ile mert fırat arasında geçecek bu durum :d

müzikte süper kızda süper müzik harikaydı diyebilirim o müzik eşliğinde ayşen grudaya bile aşık olabilirim kaldıki emily e m,üziksiz aşık olmak çok doğal ..

beren bu kzıdanda daha güzel düşünün artık ocakta ne harika şeyler bekliyor bizi ..

''yarım saattir açtığın konuyu arıyorum emre gelipde tenhalara konu açman doğru olmamış:))

Moderatörün son düzenlenenleri:
müzikte süper kızda süper müzik harikaydı diyebilirim o müzik eşliğinde ayşen grudaya bile aşık olabilirim kaldıki emily e m,üziksiz aşık olmak çok doğal ..

beren bu kzıdanda daha güzel düşünün artık ocakta ne harika şeyler bekliyor bizi ..

''yarım saattir açtığın konuyu arıyorum emre gelipde tenhalara konu açman doğru olmamış:))

kaç tane yorum yapmışız konu hep üstte :D yalan söleme sen kendinle bereni haal ettin müzikte:D

- - - Ekleme - - -

Revenge-cast-photo-shoot-05.jpg
destere ,ç,n b,r foto :D

o dediğini sadece müzikte değil müziksizde hayal ediyorum :))

ama konu reyting kısmında olsa hemen görürdüm aşağılara bakmak aklımdan geçmedi ..

hee bu arada emily de kaçmaz :))