B
ByaLi38
Konu Sahibi
Arkadaşlar İnternette Dolaşan Habere Göre Mematinin ölmedi 172.bölümde belli olacak. eğer güzel bi senaryo ile bu ölüm görselliği pekiştirilirse memati olayı olay olacak gerçektede. ama benimde kafamda şüphe var
1.si beni mamoşun yanına göm dedi Sizce Neden Gömmedi.
2.side Polat mematiyi yıkıyor. ama memati ben seni bırakıp gidermiyim diyor.
3.sü ise Çakırın mezarında Söz Ölmeyeceğim diyor.
Tamam Memati ayrılmak istedi panada saygı duydu diye haberler çıktı ama ne bunu mematinin agzından neden pana filmden duyduk
gürkan uygun bi yere oturmaya gidiyorlar sizin iş ne oalcak diyorlar sr vermiyor. ama size şunu söylüyorum memati ölmemiş ölü gösterilmiş yada ihtiyarlar tarafından kalbi durdurulmuş vb. şeyler olabilir hazırlıklı olun.
Arkadaşlar Bu Sadece Bi Yorumdur. Düşüncelerinizi Payşın . Olmaz Demeyin Olabilir Sonuçta VADİ BU
1.si beni mamoşun yanına göm dedi Sizce Neden Gömmedi.
2.side Polat mematiyi yıkıyor. ama memati ben seni bırakıp gidermiyim diyor.
3.sü ise Çakırın mezarında Söz Ölmeyeceğim diyor.
Tamam Memati ayrılmak istedi panada saygı duydu diye haberler çıktı ama ne bunu mematinin agzından neden pana filmden duyduk
gürkan uygun bi yere oturmaya gidiyorlar sizin iş ne oalcak diyorlar sr vermiyor. ama size şunu söylüyorum memati ölmemiş ölü gösterilmiş yada ihtiyarlar tarafından kalbi durdurulmuş vb. şeyler olabilir hazırlıklı olun.
Arkadaşlar Bu Sadece Bi Yorumdur. Düşüncelerinizi Payşın . Olmaz Demeyin Olabilir Sonuçta VADİ BU