172. Bölümde Sizce Memati'nin Ölmediği Görünecekmi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByaLi38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
B

ByaLi38

Konu Sahibi
Arkadaşlar İnternette Dolaşan Habere Göre Mematinin ölmedi 172.bölümde belli olacak. eğer güzel bi senaryo ile bu ölüm görselliği pekiştirilirse memati olayı olay olacak gerçektede. ama benimde kafamda şüphe var

1.si beni mamoşun yanına göm dedi Sizce Neden Gömmedi.
2.side Polat mematiyi yıkıyor. ama memati ben seni bırakıp gidermiyim diyor.
3.sü ise Çakırın mezarında Söz Ölmeyeceğim diyor.

Tamam Memati ayrılmak istedi panada saygı duydu diye haberler çıktı ama ne bunu mematinin agzından neden pana filmden duyduk
gürkan uygun bi yere oturmaya gidiyorlar sizin iş ne oalcak diyorlar sr vermiyor. ama size şunu söylüyorum memati ölmemiş ölü gösterilmiş yada ihtiyarlar tarafından kalbi durdurulmuş vb. şeyler olabilir hazırlıklı olun.

Arkadaşlar Bu Sadece Bi Yorumdur. Düşüncelerinizi Payşın . Olmaz Demeyin Olabilir Sonuçta VADİ BU

nedir bu 172.bölüm olayı ya sanmıyorum ama söylediklerin çok mantıklı geldi aga memati sezon finalinde çakırın mezarına gidip söz veriyorum abi ölmicem dedi gömüldüğü yer dağın başı neden mamoşun yanı değil bu da soru işareti ama tekrar söylüyorum memati öldü

İnanılmaz saçma olur, böyle bir hata yaparlarsa reytingleri de düşer.

bencede dönmez dönmesinde ama senaryo sağlam yazılır memati olayı hemen değil ama meraklandırır vb ihtiyarlar filan karıştırılırsa güzel olur. hemen polatın yanında alacak değil solugu heralde:D

- - - Ekleme - - -

İnanılmaz saçma olur, böyle bir hata yaparlarsa reytingleri de düşer.

sanmam eğer böyle bişey varsa senaristler senaryoyu sağlam yapmıştır. vadinin reytingleri tnt'de bile düşmedi :S ama berbat blümlerde

bencede dönmez dönmesinde ama senaryo sağlam yazılır memati olayı hemen değil ama meraklandırır vb ihtiyarlar filan karıştırılırsa güzel olur. hemen polatın yanında alacak değil solugu heralde:D

- - - Ekleme - - -

sanmam eğer böyle bişey varsa senaristler senaryoyu sağlam yapmıştır. vadinin reytingleri tnt'de bile düşmedi :S ama berbat blümlerde

Sağlam senaryo derken? Memati ölmedi mi? Öldü. Nasıl geri dönecek bir fikrin var mı?:)
Bence şu anda Memati yaptığı yanlışı anladı ve Vadiye geri dönemk istiyordur ama Vadi almamalı, alırsa saçmalıkta Evereste ulaşırlar :)

gömülürken bile arayı açık bırakıyorlar neler olmadıki vadide memati ile ilgili bi planları vardır belki ihtiyarlar olayı bile hala çözülemedi hiçbişey belli olmaz memati gelirse dizi izlenir.vadi izleyicileri tek polat kalana kadar izlerler çünkü hayran kitlesi vadide ne olursa olsun izlerler. sen izlezsin sevmeye bilirsin memati geri dönse güzel olur bence

gömülürken bile arayı açık bırakıyorlar neler olmadıki vadide memati ile ilgili bi planları vardır belki ihtiyarlar olayı bile hala çözülemedi hiçbişey belli olmaz memati gelirse dizi izlenir.vadi izleyicileri tek polat kalana kadar izlerler çünkü hayran kitlesi vadide ne olursa olsun izlerler. sen izlezsin sevmeye bilirsin memati geri dönse güzel olur bence

Polat ile Mematinin bir sahnesi vardı. Hatta mermi izini yok etmişlerdi. İşte eğer ölmeseydi o sahne de olmazdı :)
Diziyi sevip sevmemekle alakası yok. Ölen bir karekterin tekrar diziye dönmesi saçmalıdığının göstergesidir. Afk'ye feriha tekrar dönse sen ne derdin? Bu ne saçma dizi demez miydin? :)
Bence Vadi Mematisiz de yapabilceğini kanıtladı. Bu saatten sonra Memati ile olmaz :) Yani inandırıcı olmaz.

- - - Ekleme - - -

Polat ile Mematinin bir sahnesi vardı. Hatta mermi izini yok etmişlerdi. İşte eğer ölmeseydi o sahne de olmazdı :)
Diziyi sevip sevmemekle alakası yok. Ölen bir karekterin tekrar diziye dönmesi saçmalıdığının göstergesidir. Afk'ye feriha tekrar dönse sen ne derdin? Bu ne saçma dizi demez miydin? :)
Bence Vadi Mematisiz de yapabilceğini kanıtladı. Bu saatten sonra Memati ile olmaz :) Yani inandırıcı olmaz.

dizi için kötü olur böyle bişe olursa insanları kandırıyorlar olayına döner seyirci izlemez daha

memati dönmez ama şüphelenmedim de değil he zaten ölümü çok tuhaftı :D

- - - Ekleme - - -

memati dönmez ama şüphelenmedim de değil he zaten ölümü çok tuhaftı :D

Senaristler öyle bir yaziyor ki, insan hic bir olaya %100 diyemiyor.. Iste bu yüzden bu Senaristlere hayranim.. Helal Olsun vallah. Memati ölmüs de olsa ölmemis de olsa, harika insalar gercekten..

Bence öldü, ölmeseydi bir şekilde anlatılırdı 10 bölüm beklenmezdi gibime geliyor , polatın haraketleride değişirdi mematiyi neden bu kadar saklayacak ki birde yeni sezonun ilk bölümün sonunda katkılarında dolayı Gürkan Uyguna teşşekkür ederiz yazıyordu.

Dönse bile çok çok etkileyici birşey olması lazım o zaman efsane bir kez daha rekor kırar bende şüphelendim şimdi ama sanmıyorum. :)