9 Kasım 2012 Cuma Reyting Sonuçları

dila hanım özet veriyor birazdan muhteşem yeni bölüm geliyor :)

19:00 - 20:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 4.64 , 2) FOX:
4.29 , 3) ATV: 4.15 , 4)
SHOW: 3.78 , 5) STAR: 3.05

19:00 - 20:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 4.64 , 2) FOX: 4.29 , 3) ATV: 4.15 , 4) SHOW: 3.78 , 5) STAR: 3.05

En Gerçekçi Tahminler !

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD="align: center"]Yükselir
[/TD]
[TD="align: center"]Değişmez[/TD]
[TD="align: center"]Düşer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Emir'in Yolu
Dila Hanım[/TD]
[TD]Huzur Sokağı[/TD]
[TD]Yalan Dünya
Kayıp Şehir[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu mesajı az önce mahoni beğenmişti, sonra geri aldı. :D

mahoni ben de üye olduğumdan beri ilk kez sen bir mesajımı beğenince çok şaşırmıştım, hatanı anlayıp vazgeçtin herhalde. :D

Bu mesajı az önce mahoni beğenmişti, sonra geri aldı. :D

mahoni ben de üye olduğumdan beri ilk kez sen bir mesajımı beğenince çok şaşırmıştım, hatanı anlayıp vazgeçtin herhalde. :D
Dilanın yükseldiğini görüp beğenmiştir o. :D

Star ağır bastı bi ara. Sonra vazgeçti :D

Dilanın yükseldiğini görüp beğenmiştir o. :D

Star ağır bastı bi ara. Sonra vazgeçti :D

Birilerinin beni düşman olarak bellemesi ve ona göre davranması ne kötü. :(

Bu lafım mahoni'ye değil aslında, sitede bir gruplaşma olduğu açık ve bu durum beni üzüyor. :(

Neyse konuya gelelim, Dila ve Emir 1-2 reyting yükselir, geçen hafta Total'de zirvenin 5 adayı olduğunu söylemiştim...

Bu lafım mahoni'ye değil aslında, sitede bir gruplaşma olduğu açık ve bu durum beni üzüyor. :(

Neyse konuya gelelim, Dila ve Emir 1-2 reyting yükselir, geçen hafta Total'de zirvenin 5 adayı olduğunu söylemiştim...

dila bugün liderliği alacak ..

Esra Erol bugün de yine çok başarılı gitmiş..

Çoğu kişi kendi fikirlerine katılmayan insanları düşman belliyor gerçekten. Sanki katılmamız gerekirmiş gibi

Gerçekten gerçek hayatta o kadar çok Vadici arkadaşım var ki. Hatta en yakın arkadaşım eskiden Vadi fanatiğiydi. Şimdi de vakit buldukça izliyor. Daha bir sürü arkadaşım Vadiyi seviyor. Ama Allahtan hepsi Arkadaşlığımızın bir "Diziden, Kurgudan ve ya bir Kanaldan" daha değerli olduğunu anlıyor.

20:00 - 20:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) SHOW: 4.02 , 2) ATV: 3.81 , 3) KANAL7: 3.73 , 4) FOX: 3.3 , 5) KANALD: 3.04

Emir direk Yeni Bölüm mü başladı?

- - - Ekleme - - -

Emir direk Yeni Bölüm mü başladı?

Yalan Dünya dibi görmüş tabiri caizse, bu hafta keskin düşüş bekliyorum Yalan Dünya'dan, A/B'de zirveye kıl payı yerleşir...

Emir özetiyle mi coştu acaba ? Bugün yine reklamsız yayınlanacaktır, Total'de 2. olursa şaşırmam açıkçası...