kremi sürünce dizideki gib değişiklikler oluyor mu destere
- - - Ekleme - - -
karadayı kena ya da bergüzardan biri olmasa kremden öteye gdiemezdi![]()
tabiki oluyor bir anda kenan imirzalı oğlu gibi hakimeyle kesişiyoruz sürdüğümde
kremi sürünce dizideki gib değişiklikler oluyor mu destere
- - - Ekleme - - -
karadayı kena ya da bergüzardan biri olmasa kremden öteye gdiemezdi![]()
yok ezel kadar veriyordur . bir ara kanalların ciroları açıklanmmıştı ay yapım 500bin altına dizi yapmıyor kanallara
Dönem dizisi oldugu için o kadar fazladir bence beyazsoy.. Yani Ezel'e o kadar vermiyordu bence atv..
tabiki oluyor bir anda kenan imirzalı oğlu gibi hakimeyle kesişiyoruz sürdüğümde) ama etkisi fazla sürmüyor. etkisinin 24 saat sürdüğü yalan
dizi bitince yine klasik destereye dönüşüyoruz
)
neye günü özetleyip kapanışa geçelim
haluk reizortalığı dağıtıt ve gitti
emreemreu sonunda konuyu tartışmaya götürenleri durdurmak için süper modluğunu kullandı
fox garip şekilde tartışma çıkarmış abd dekini sevmem fazla işleri yok türkiyedki idare eder avrupadakinin varliği yokluğu önmli değil bencee
neyseben gidip ders çalışayım forumda takılmaktan bakamadaım hiç sabah 10 da sınav varpazar gününe sınav koyan üni.yönetimini de ayrıca kınıyorum
![]()
Bugünkü Reyting Konusu Uçmuş
- - - Ekleme - - -
Bugünkü Reyting Konusu Uçmuş![]()
Saat 2.30 ve forumda kimse yok.. Geceyide su kiytirik yorumumla kapatiyim.
- - - Ekleme - - -
- - - Ekleme - - -
- - - Ekleme - - -
Saat 2.30 ve forumda kimse yok.. Geceyide su kiytirik yorumumla kapatiyim.![]()
BBEB akşam çok iyi bölümdü , Muhammet ve Pembe abla gerçekten çok iyi yarıştılar ve kazandılar zaten çok iyi gitmiş 7 reytinge yaklaşır
Sanmıyorum, programın başı 3 aldı 1 saat, toplamda düşük olur...
Başörtülü olan çift mi bu ? Onlar ise ben de 1 saniye gördüm ve kanım ısındı...
BBEB dün halka inmişti, reytingde bunun da etkisi var, hep evlenmemiş gençler yarışıyordu, dün orta yaşlı birilerini görmek herkes için iyi bir şeydi sanırım...
Huzur Sokaği'nin ayak sesleri mi ?![]()
Evet öyle olsa daha eğenceli olabilir.Başörtülü olmasa da gerçekçi bir çiftti onlar, asıl bu yarışmada yaşlılar olmalı, o zaman reyting tavan yapar. Gençler her işi yapabiliyor zaten, yaşlılardan daha komik anlar çıkabilir.![]()
Evet onlar😛ositive:Sanmıyorum, programın başı 3 aldı 1 saat, toplamda düşük olur...
Başörtülü olan çift mi bu ? Onlar ise ben de 1 saniye gördüm ve kanım ısındı...
BBEB dün halka inmişti, reytingde bunun da etkisi var, hep evlenmemiş gençler yarışıyordu, dün orta yaşlı birilerini görmek herkes için iyi bir şeydi sanırım...
- - - Ekleme - - -
Acunn yoruma başlamış, reytingleri yorumluyor, ancak sadece A/B birincisine odaklanıyor, kalanı hiç sayıyor.
Bugün kendi reklamını yapar artık güzelce.![]()