Ferhat'ı Kim Öldürdü ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce Ferhat'ı Kim Öldürdü ?

• Sami

Oy: 3 50.0%
  • Şeref

Oy: 1 16.7%
  • Barış

Oy: 0 0.0%
  • Güney

Oy: 2 33.3%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Fikrim Yok

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
Kuzey Güney'in 47. Bölümü çok hareketli geçti. Son sahnede Ferhat vuruldu ve vuranın kim olduğu şu an için muamma.

FavoriForumum üyelerine soruyoruz,
Ferhat'ı Kim Öldürdü ?

300x180.jpg

• Sami
  • Şeref
  • Barış
  • Güney
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)
  • Fikrim Yok

Son düzenleme:
Kardeş bölümü izlemedin galiba Cemre şıkkını niye koydun anlamadım?
Cemre'nin öldürmediği bariz belli zaten.
Benim fikrim, SAMİ.

Kardeş bölümü izlemedin galiba Cemre şıkkını niye koydun anlamadım?
Cemre'nin öldürmediği bariz belli zaten.
Benim fikrim, SAMİ.

İzledim. Kanal D'nin yaptığı bir anket, o yüzden o şıkkı koydum. Diğer türlü koymazdım. :)

- - - Ekleme - - -

Cemre şıkkını kaldırdım. :)

Allah Allah. Kanal D neden koymuş yahu? :)
Tamam Cemre bu sezon hapse girecek bunu fragmanlardan biliyoruz ama Ferhat'ı öldürmediği çok bariz. İlginç olmus koymaları :)

Allah Allah. Kanal D neden koymuş yahu? :)
Tamam Cemre bu sezon hapse girecek bunu fragmanlardan biliyoruz ama Ferhat'ı öldürmediği çok bariz. İlginç olmus koymaları :)

Ben zaten bu anketi açmayı düşünüyordum, Kanal D'de açmış zaten. Kanal D'nin anketine göre yaptım, Cemre'nin olması çok ilginç. Sami ve Güney olabilir veya zor bir ihtimal Şeref Komiser yapmış olabilir bunu. :)

diziyi izlemiyom ama kuzeyin eski eşi öldürmüş olabilir :))))))))))))))))))))

Ben zaten bu anketi açmayı düşünüyordum, Kanal D'de açmış zaten. Kanal D'nin anketine göre yaptım, Cemre'nin olması çok ilginç. Sami ve Güney olabilir veya zor bir ihtimal Şeref Komiser yapmış olabilir bunu. :)

Sami ya da Güney. 3. bir ihtimal yok bence.
Herkes bu hafta bu mevzunun çözüleceğini sanıyor ama bence açıklamazlar hemen. :)

Sami ya da Güney. 3. bir ihtimal yok bence.
Herkes bu hafta bu mevzunun çözüleceğini sanıyor ama bence açıklamazlar hemen. :)

Yeni Bölümde belli olur kimin olduğu. 47. Bölümün son sahnesi doğrusu tam bir muamma. Gelecek hafta reytingler artarsa şaşırmam. :)

Sami gibi geliyor ama uzaktan vuruldu gibi geldi bana,Samide amatör biri uzaktan nasıl vuracak ki ? Bekir'in adamları da olabilir.

diziyi uzatmak için suçu kuzeye atarlar. ama ferhat olmemıstır amaç kötülük değilmi :)))) kuzey hspısanede curur zati bir deri bir kemik kalmıştı iyice kötü olur halinde