Ben "genel" gurbetçi tanımı yapıp ortaya koydum. İsteyen alır gider, istemeyen bırakır kaçar...
Bana böyle hakaretlerde bulunamazsin! Özür dilemeni talep ediyorum! Atletle donla dolasan insanlar ne demektir!
Ben "genel" gurbetçi tanımı yapıp ortaya koydum. İsteyen alır gider, istemeyen bırakır kaçar...
en çok izlenen total olur hadi ab yapıyon binbir gece 28 reyting aldı ab de o nerde vs. vs. bulurum ab de yüksek alanlar çok totalde yok![]()
Bana böyle hakaretlerde bulunamazsin! Özür dilemeni talep ediyorum! Atletle donla dolasan insanlar ne demektir!
taka sbunlar final bölümü reytingleri unuttun muöbgz -26-27aldığı var
fox göçmüş durumda yeşime kadarmış reyting eskiden acuna aman vermezdi hatta günün birincisi olurdu şimdi yokları oynuyor. bir diziyi iyi kız değil kötü kız izletir bunu bir kez daha anladık. bakalım diziye kötü kız bulabilcekler mi bu saaten sonra çok zor
gelmiş geçmiş en çok izlenen dizi kurtlar vadisi dir.akabinde kurtlar vadisi ırak la rekor kırarak bunu tescilledi zaten asmalı konağın sinema filmi vadinin yarısı kadar bile izlenmedi
- - - Ekleme - - -
gelmiş geçmiş en çok izlenen dizi kurtlar vadisi dir.akabinde kurtlar vadisi ırak la rekor kırarak bunu tescilledi zaten asmalı konağın sinema filmi vadinin yarısı kadar bile izlenmedi![]()
Acun bu sene hiç yetenek bulamıyor galiba, hep eskiler, hep eskiler...
Günün eskisi Bilal GÖREGEN...
fox göçmüş durumda yeşime kadarmış reyting eskiden acuna aman vermezdi hatta günün birincisi olurdu şimdi yokları oynuyor. bir diziyi iyi kız değil kötü kız izletir bunu bir kez daha anladık. bakalım diziye kötü kız bulabilcekler mi bu saaten sonra çok zor