3 Kasım 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Ben "genel" gurbetçi tanımı yapıp ortaya koydum. İsteyen alır gider, istemeyen bırakır kaçar...

Bana böyle hakaretlerde bulunamazsin! Özür dilemeni talep ediyorum! Atletle donla dolasan insanlar ne demektir!

Masallah 17 kayitli burda :)
ee arkadaskar nasilsiniz ? Ders calismaktan beynim uyustu , bayilicam.. :)
bbeb de gayet iyi, acun arkadan devam ediyo :)

Acun bu sene hiç yetenek bulamıyor galiba, hep eskiler, hep eskiler...

Günün eskisi Bilal GÖREGEN...

gelmiş geçmiş en çok izlenen dizi kurtlar vadisi dir.akabinde kurtlar vadisi ırak la rekor kırarak bunu tescilledi zaten asmalı konağın sinema filmi vadinin yarısı kadar bile izlenmedi :D

- - - Ekleme - - -

gelmiş geçmiş en çok izlenen dizi kurtlar vadisi dir.akabinde kurtlar vadisi ırak la rekor kırarak bunu tescilledi zaten asmalı konağın sinema filmi vadinin yarısı kadar bile izlenmedi :D

fox göçmüş durumda yeşime kadarmış reyting eskiden acuna aman vermezdi hatta günün birincisi olurdu şimdi yokları oynuyor. bir diziyi iyi kız değil kötü kız izletir bunu bir kez daha anladık. bakalım diziye kötü kız bulabilcekler mi bu saaten sonra çok zor

fox göçmüş durumda yeşime kadarmış reyting eskiden acuna aman vermezdi hatta günün birincisi olurdu şimdi yokları oynuyor. bir diziyi iyi kız değil kötü kız izletir bunu bir kez daha anladık. bakalım diziye kötü kız bulabilcekler mi bu saaten sonra çok zor

Kısa zamanda biter bence

- - - Ekleme - - -

takas oranları görelim :D fikirleri değil

:d kötü kız : azra

Forum İstatistikleri

Konular
176,301
Üyeler
8,562
Son Üye
Kcrosfahre