Aslında espri değildi.Gerçekten SBT zorla ölçüyor, SBT çıktığında TRT dışındakilerin şirketten haberi yoktu ama o her kanalı ölçüyordu.
![]()
Doğrudur.
Aslında espri değildi.Gerçekten SBT zorla ölçüyor, SBT çıktığında TRT dışındakilerin şirketten haberi yoktu ama o her kanalı ölçüyordu.
![]()
Ben 16 yaşındayımyok rtükün izin verdiği kadar anlattım bazı sahneler +16 forumda 16 dan küçük arkadaşlarımız var sakıncalı yani)
Ne tesadüf? Bende ATV - STAR TV - SHOW TV kanallardan sildim![]()
FOX Türkiye, Avrupa'dakileri Türkleri unutuyor! Bu resmen bir skandaldir! Haluk, FOX'a çok sinirliyim, lütfen FOX'a ilet Fks14 size çok kizgin diye (!)
FOX Türkiye, Avrupa'dakileri Türkleri unutuyor! Bu resmen bir skandaldir! Haluk, FOX'a çok sinirliyim, lütfen FOX'a ilet Fks14 size çok kizgin diye (!)
İyi Cevap Tebrikler:Ubunu duyarlarsa frekanslarını silip kaptırlar kanallatrı![]()
Yahu sürekli aynı şeyi yazıp durma. Fox niye avrupa kanalı açsın. Zaten amerikan kanalı. Avrupa pazarına girecekse ülkelere özel olarak açar.
Saçmalama Allah aşkına.
Ben 16 yaşındayımŞubatın 5 inde 17 me girecem.
Neler Oldu Anlatsana
![]()
Banane FOX Türkiye, Türkiye'de var ya yeter![]()
Vallah Trt 1 in facebook sayfasına baktımda millet fena sövmüş😀d
Haluk'a yazmis oldugum espri yoruma sen neden karisma sebebi buldun ? Her yorumuma karisma lütfen. Nefretini bu sekilde belirtme. Iyi geceler![]()