1 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Umutsuz'un balonu sönmüş, geçen haftalarda 9'u görüyordu, şimdi 6. Yarın 4,5 reytingi anca alacak gibi...

zengin kız ab 8 i geçmis zirvedeymis öle diyo sallayan reyting makinasi ama vadi reklamdaydi

Emre sen daha neyin derdindesin anlamiyorum kendini sadece kücük duruma düşürüyorsun vadi en yakin rakibini ikiye katlamiş hala konusuyorsun. 12 yasindaki kuzenlerime yazdiklarini gösterdim hala gülüyorlar :D

Sen saçmalıklara inan anliklarda geçen yok hani nerde kanıtsız sallamak senin işin

ab de geçmiş ab reytinglerini paylaşmıyorlar :D reyting kuru öyle demiş reyting kurdu vadi 14 ü geçince inanıyosunuz da zkfo a geçilince mi inanmıyorsunuz işinize geleni almayın kendinizle çelişmeyin azıcık mantıklı olun

Suskunlar nihayet hareketlendi ve AB'de 4 ratingi gördü.Umutsuz EV kadınlarıda şu dakikalarda iyi iş yapıyor. AB'de 8.90 ratingle ikinci

uek uçmaya başlamış:D

Ya vadi reklamı sırasında geçiyo ne adamsın xemre pis yedili ve kuzey my reklamdayken geçiyo objektif ol biraz 8 dk reklamla 10 alıyo bu dilimde 7 dk reklam

ben reyting kurdunun yazdığı hiçbir şeye inanmam vadi 1 desede inanmam 20 desede inanmam...öncelikle bunun kaynağını açıklasın...

Kurtlar Vadisi reklam
dönüşü kaybettiği seyirciyi
hemen toparlıyor. AB'de
12.09 rating, Totalde13.94
ratingle uzak ara birinci

Umutsuz Ev Kadınları final reklamına çıktı. 22:30'da Veda başlayacak...