Hangi Dizileri Baştan Sona İzlediniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Hangi Dizileri Baştan Sona İzlediniz?

Arka Sıradakiler müthiş hafızamda kazındı harika yaa...Deniz Yıldızı günlük olmasına rağmen 1 bölümünü bile kaçırmadan izliyorum ve Kavak Yelleri...

kurtlar vadisi
kurtlar vadisi terör
kurtlar vadisi pusu
acı hayat
pusat
tek türkiye(son 2 sezonu izlemedim)
ezel(sonlara doğru fazla izlemedim)
aklıma gelenler bunlar ama daha da var :D

elveda rumeli-gossip girl-pretty little liars-borgias-prison break-rome-kurtlar vadisi-geniş aile-lale devri-alemin kralı-muhteşem yüzyıl-aşk-ı memnu-beyaz gelincik-yılan hikayesi-acı hayat-lise defteri-koçum benim daha aklıma gelmiyor ama bir bu kadar daha vardır:D

Lost
Chuck
Terra Nova
How I Met Your Mother
The Big Bang Theory
Dexter

Game Of Thrones son bölüm eksik, Modern Family son 3 bölüm eksik, Once Upon A Time ve Person Of Interest son 5-6 bölüm eksik. Unuttuklarım da vardır yüksek ihtimal. :)

Yerlilere gelecek olursak yakın zamandan Geniş Aile ve İstanbul'un Altınları sanırım sadece. Yalan Dünya ve Leyla ile Mecnun son 3-4 bölüm eksik. Daha eskilere dönecek olursak Yılan Hikayesi, Tatlı Hayat, Eşref Saati... Onlarca dizi var aslında ama baştan sona tamamen izleyip izlemediğimi net hatırlayamıyorum. :):)

Dexter bitiyor sayılır 6. sezon 4. bölümdeyim
Terra Nova bitti
Alcatraz bitti
American horror Story bitti
Teen wolf çıktıkça izliyorum
Misfits bitti

bi kaç dizi daha izledim fakat hatırlayamıyorum isimlerini tam olarak :)

Muhtesem Yuzyil , Fatmagul'un Sucu Ne? , Hayat Devam Ediyor , Pis Yedili , Parmakliklar Ardinda

Muhteşem yüzyıl <3
Çakıltaşları <3
Pis yedili
Yabancı Damat
Aşkı memnu
Türk malı( çok gülerek izlerdiim :D)
Canımın içi
daha aklıma gelmiyo ama bi diziyi baştan sona gördüğünüz gbi nadir izlerim :) bu aralar Beni Affet takıldım aylardır ızlıyorum ama basını hıc bılmıyorum gunluk dızı zaten :D

Aşkı memnu
Yalan Dünya
Öyle bir geçer zaman ki
muhteşem yüzyıl
türk malı
bir de ben daha çok küçükken, bir tane kız vardı,burnunu sallayıp sihir yaoıyordu:D onu da izlemiştim:D
birkaç tane daha vardı ama unuttum:D

The Walking Dead
The Big Bang Theory
Game Of Thrones
Spartacus
Geniş Aile
Cennet Mahallesi

Geniş Aile-Ezel-Arka Sıradakiler ( Sadece Fox'ta olan bölümler)-İstanbul'un Altınları-Aşk-ı Memnu

Geniş Aile,Cennet Mahallesi,Seksenler
Avrupa Yakasına 50.bölümde başlamıştım ondan önceki bölümleri denk gelirse izlemiştim tekrarlarını,L&M'ye de 30.bölümden başladım ilk 30 bölümden 7-8'sini izlemişimdir.

Cennet Mahallesi, Asi, Geniş Aile, Küçük Sırlar, Legend Of The Seeker, Lost ve daha çok.. :D