Tuba Büyüküstün'ün Dizisine 2 Sürpriz İsim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
images
604389_detay.jpg

İkiz bebeklerini dünyaya getirdiği için 1,5 yıl ara verdiği ekrana Star TV'nin "20 Dakika" dizisiyle dönüş yapacak olan Tuba Büyüküstün'ün yeni rol arkadaşları yavaş yavaş belli oluyor.

Büyüküstün'ün Kerem Deren'in yazdığı dizide İpek Bilgin, Bülent Emin Yarar ve Barış Falay ile oynayacağı açıklanmıştı. Dizinin erkek başrollerinden biri için de Fırat Çelik ile görüşülüyordu. Ancak Çelik'in yerine başrol oynadığı "Kötü Yol" 13. bölümde bitecek olan İlker Aksum'un diziye katılacağı konuşuluyor. Dizi için teklif götürülecek bir diğer kadın oyuncunun ise Tuba Ünsal olduğu belirtildi. Ünsal'la anlaşma sağlanırsa Büyüküstün'ün düşmanı olacak.

Kaynak: Milliyet Televizyon

Son düzenleme:
Hayır bu adamdan drama boşrol olmaz. Engin kyürek olmalı kesinlikle.

İlker Aksum Tuba'nın partneri olmayacak başrollerden birisi olacakmış
En merak edilen konu bir türlü açıklığa kavuşmuyor biran önce Tuba'nın partneri belli olsun artık

Ilker Aksum partneri olmamasi lazim Tuba'nin..

Tuba Ünsal transfer iyi olabilir bence

Tuba'nın partneri konusunda Timuçin Esen ile görüşmeler devam ediyormuş büyük ihtimal Timuçin Tuba'nın partneri olacak :)
İlker Aksum çok başarılı bir oyuncu kadroda olması çok iyi olur.Tuba Ünsal'ı Yemin dizisinde çok başarılı buluyordum ondan sonraki işlerini pek takip edemedim

Tuba'nın partneri konusunda Timuçin Esen ile görüşmeler devam ediyormuş büyük ihtimal Timuçin Tuba'nın partneri olacak :)
İlker Aksum çok başarılı bir oyuncu kadroda olması çok iyi olur.Tuba Ünsal'ı Yemin dizisinde çok başarılı buluyordum ondan sonraki işlerini pek takip edemedim
Tuba Ünsal'ı yemin dizisinde takip etmiştim başarılı bir oyuncu :)

tuba ile niye millet oynamak istemiyor ilginç. timuçin bir aydır oyalıyor. yazık buraya :))))))

Cansel Elçin olsaydı iyi olurdu aslında. Ama yine de en uygun isim Seçkin Özdemir bence. Dizinin Starda olması bir az dezavantaj. Starın kendi yapımları tutmuyor malesef. Ve Ay Yapımın Star için çekeceği ilk dizi olacak bu

Ilker Aksum partneri olmamasi lazim Tuba'nin.. Dizi çok iyi gitmez bence :)

- - - Ekleme - - -

cansel elçin, engin akyürek ya da seçkin özdemir olsa mükemmel olurdu, o zaman gün 1.si ile olabilirdi :D

- - - Ekleme - - -

Başrol olur mu bilinmez ama iyi bir oyuncu :)

iyi ama dizi çok iyi gitmez..

Son düzenleme:
İlker Aksum çok iyi bir oyuncu ama başrol olmuyor nedense. :)

Tuba Ünsal da iyi bir seçim olabilir kadro genişliği açısından. :)

İlker Aksum : Başrolü çok zayıf..

ama yine de başarılar şimdiden kendisine

İlker Aksum önemli rollerden birisini canlandıracak yani Tuba'nın eşi rolünde değil :)
Cansel Elçin olursa tam bir facia olur o adamda ne tip nede oyunculuk yeteneği var.Engin Akyürek Cevdet Bey ve Oğulları dizisinde rol alacak dizi 2013 eylülünde yayınlanacak o güne kadar bir projede olmayacakmış.Ben Mehmet Ali Nuroğlu olsun isterim aslında çok başarılı bir oyuncu

İlker Aksum önemli rollerden birisini canlandıracak yani Tuba'nın eşi rolünde değil :)
Cansel Elçin olursa tam bir facia olur o adamda ne tip nede oyunculuk yeteneği var.Engin Akyürek Cevdet Bey ve Oğulları dizisinde rol alacak dizi 2013 eylülünde yayınlanacak o güne kadar bir projede olmayacakmış.Ben Mehmet Ali Nuroğlu olsun isterim aslında çok başarılı bir oyuncu

Mehmet Ali Nuroğlu evet aslında olabilir. Ama o da yetersiz kalır ki :D