Cansu Dere'nin Muhteşem Yüzyıl mecarası bitiyor mu?

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
634863205897842061.jpg

Muhteşem Yüzyıl'ın 70. bölüm 1. fragmanı yayınlandı.

Geçen bölümde Firuze'nin aslında kim olduğunu kendi ağzından öğrenen Hürrem, Sultan Süleyman'ın yeni aşkını yok etmek için harekete geçer.

Hürrem Sultan, en yakınındaki isim Rüstem Paşa'ya Firuze'yi zehirlemesi emrini verir.

Firuze Hürrem'den canını kurtarabilecek mi bu bölümde belli olacak.

Dizinin yapımcısı Timur Savcı, daha önceki açıklamalarında Cansu Dere'nin oynadığı Firuze karakterinin ömrünün uzun olmayacağını söylemişti.

Dizinin müdavimleri şimdi Firuze karakterini canlandıran Cansu Dere'nin diziye daha ne kadar devam edeceğini merak ediyor.

Bir şekilde kurtulur. Ama okuduğum kitapta böyle birisinin ismi bile geçmiyordu bu karakter biraz fazla uydurma olmuştu.

Hatice ve Mahidevran sultanın yaptığı oyun sona eriyo , Hürrem yine kazanacak

Hürremcileri anlayamıyorum yani bu karakterde bi insanı seviyorlarsanız size birşey diyemiyorum. Sonuna kadar Hürrem'e ve hürremcilere karşıyım tamam Firuze bu bölümn değilse 2 yada 3 bölüm sonra ayrılacak. şimdi çocukluk yapıp ta bi dizi ye göre de konuşmak yanlış ama sonuçta ortada...

Hürremcileri anlayamıyorum yani bu karakterde bi insanı seviyorlarsanız size birşey diyemiyorum. Sonuna kadar Hürrem'e ve hürremcilere karşıyım tamam Firuze bu bölümn değilse 2 yada 3 bölüm sonra ayrılacak. şimdi çocukluk yapıp ta bi dizi ye göre de konuşmak yanlış ama sonuçta ortada...

Hürrem kötü kadın. Ama kötü karekterleri severim ben (bknz:Bihter) Hem Meryem Üzerliyi sevdiğimiz için Hürremi seviyorum :)
Yenilmek nasıl bir duygu :D Sevgili Mahici :D

Hürrem kötü kadın. Ama kötü karekterleri severim ben (bknz:Bihter) Hem Meryem Üzerliyi sevdiğimiz için Hürremi seviyorum :)
Yenilmek nasıl bir duygu :D Sevgili Mahici :D

Meryem Uzeli'yi bende seviyorum :) ama ikisini nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz anlamıyorum zaten bütün hürremcilerin gerekçesi bu :d
Ayrıca Mahidevrancıyım evet ama yenilmek diye bişey yok hürrem kazandı Osmanlı kaybetti. Bunun bide diğer tarafı var Katili sevmeye devam edin 😉

Son düzenleme:
Meryem Uzeli'yi bende seviyorum :) ama ikisini nasıl aynı kefeye nasıl koyuyorsunuz anlamıyorum zaten bütün hürremcilerin gerekçesi bu :d
Ayrıca Mahidevrancıyım evet ama yenilmek diye bişey yok hürrem kazandı Osmanlı kaybetti. Bunun bide diğer tarafı var Katili sevmeye devam edin 😉
Hürrem kötü bir karekter tekrarlıyorum ama Meryem Üzerli çok sempatik. Süleymanı öldürse bile, Hürremciyim sonuna kadar :D

Hürrem kötü bir karekter tekrarlıyorum ama Meryem Üzerli çok sempatik. Süleymanı öldürse bile, Hürremciyim sonuna kadar :D

Sana diyecek birşeyim yok o zaman.Zaten Firuze öldükten sonra My izlemeyi bırakıcam ama final bölümünü Hürremin ölüşünü mutlaka izlerim :)